Werken Bij Compananny Kinderopvang Amsterdam WFC Tuin Locaties
Terug naar overzicht

CompaNanny Amsterdam

Onze collega's in Amsterdam zoeken versterking!

Wil je werken in een team waar hartstocht, uitblinken en vriendschap centraal staat? Bekijk dan onze vacatures! Want wij bieden jou niet alleen flexibele werktijden, een reiskostenvergoeding en aantrekkelijke bonussen aan. Maar ook tal van trainingen en opleidingen om jezelf te blijven ontwikkelen als persoon en professional. En het allermooiste is dat wij jou de vrijheid geven om zelf jouw secundaire arbeidsvoorwaarden samen te stellen! Zo bepaal en kies jij zelf welke secundaire arbeidsvoorwaarden het beste bij jou passen. Want wat bijdraagt aan jouw werkgeluk en werkplezier, vinden wij belangrijk!

 

Ons aanbod per vestiging in Amsterdam op een rij
Per vestiging verschilt ons aanbod. Op de meeste vestigingen bieden wij kinderdagverblijf voor kinderen van 0-4 jaar. Maar er zijn ook vestigingen waar wij alleen buitenschoolse opvang, peuterspeelzaal of juist alle opvangsoorten bieden. Om het voor jou overzichtelijk te houden hebben wij ons aanbod per vestiging hieronder op een rij gezet.

Werken Bij Compananny Kinderopvang Kinderen Spelen Buiten Met Nanny Werken Bij Compananny Kinderdagopvang Nannies Knutselen Met Meisjes

Wist je dat....je ook bij ons kan werken en leren in de kinderopvang bij jou in de buurt

Wil je werken in de kinderopvang in Amsterdam, maar heb je nog niet de juiste diploma’s? Of wil je stage lopen kinderopvang in Amsterdam? Kom dan bij ons werken en leren in de kinderopvang. Wij bieden diverse opleidingen en stages aan voor een succesvolle start van jouw carrière als Pedagogisch Medewerker.


En wist je dat......je bij ons kunt werken en wonen?

Wil jij graag in Amsterdam werken maar lukt het niet om geschikte woonruimte in Amsterdam te vinden? Dan hebben wij nu een unieke kans voor jou! CompaNanny beschikt over een aantal huurwoningen op IJburg die wij gaan onderverhuren aan onze collega’s. Wil jij bij CompaNanny in Amsterdam werken en samen met twee toekomstige collega’s in Amsterdam wonen? Bekijk de vacature of onze werken en wonen pagina voor meer informatie.


Bekijk onze vacatures in Amsterdam!

Werken Bij Compananny Recruitment Team

Heb je een vraag?

Onze Recruiters staan voor je klaar