Werken op onze vestiging

Werken bij CompaNanny Pedagogisch Medewerker en kind spelen met schelpen

Functies op een vestiging

Lijkt het jou leuk om op één van de vestigingen van CompaNanny te werken? We hebben verschillende functies op een vestiging binnen de kinderopvang beschikbaar. Ook zijn we regelmatig op zoek naar vakantie- en oproepkrachten. We zetten de verschillende functies graag voor je op een rij.

  • Pedagogisch Medewerker Babygroep
  • Pedagogisch Medewerker Peutergroep
  • Pedagogisch Medewerker BSO
  • Pedagogisch Medewerker combinatiefunctie BSO/Support
  • (Adjunct) Vestigingsmanager
  • Assistent Leidinggevende
  • Regio Pedagogisch Coach
  • Huishoudelijk Medewerker

Pedagogisch Medewerker

Als Pedagogisch Medewerker ben je onmisbaar voor ons en voor de kinderen die we opvangen. De verzorging, begeleiding en ontwikkeling van de kinderen vallen onder jouw verantwoordelijkheid als Pedagogisch Medewerker. Jij creëert elke dag weer een warme, veilige en stimulerende omgeving. Je kunt bij ons aan de slag als Pedagogisch Medewerker Kinderdagverblijf op de babygroep of peutergroep, of als Pedagogisch Medewerker op de BSO. Zo kies jij in jouw functie zelf voor de leeftijd kinderen waar jij het liefst mee werkt.

Werken Bij Compananny Young Talent Program Nanny Kind Vasthouden
Werken bij compananny functies vestigingsmanager telefoon

Vestigingsmanager

De naam zegt het al, je bent manager en eindverantwoordelijk voor een CompaNanny vestiging. Je bent het gezicht van de vestiging voor alle ouders, kinderen en medewerkers. Je richt je op het verbeteren van de pedagogische dienstverlening en de professionele ontwikkeling van pedagogisch medewerkers. Dat doe je samen met collega’s op het hoofdkantoor. Een pedagogische achtergrond is geen vereiste, maar wel een pré. Je zorgt ervoor dat jouw team dagelijks met een glimlach naar het werk gaat. Is een leidinggevende functie in de kinderopvang iets voor jou?

Quote van vestigingsmanager Avital over haar functie

Avital

Vestigingsmanager

Het mooie aan mijn baan is dat ik verantwoordelijk ben voor, zoals ik het zie, een groot huis vol kinderen en geweldige collega’s.

Adjunct Vestigingsmanager

Je bent de rechterhand van de Vestigingsmanager. Je bent letterlijk de steun en toeverlaat van de Vestigingsmanager. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van de vestiging. Je houdt je bezig met de inkoop, het communiceren naar ouders en Pedagogisch Medewerkers, de personeelsplanning en de financiën. Ook begeleid je stagiaires. Je doet veel in overleg met verschillende afdelingen van het hoofdkantoor. Is de Vestigingsmanager niet aanwezig? Dan neem jij als Adjunct Vestigingsmanager tijdelijk het werk over.

Werken Bij Compananny Functies Pedagogisch Medewerker Kind Zitten Speelgoed
Werken Bij Compananny Kinderopvang Kind Speelgoed Uitzoeken

Assistent Leidinggevende

Als Assistent Leidinggevende geef je leiding aan de Pedagogisch Medewerkers van een aantal groepen en ben je verantwoordelijk voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling van jouw team. Je hebt net dat beetje extra verantwoordelijkheid. Daarmee kun je écht het verschil maken voor de toekomst, bijvoorbeeld in de samenwerking en communicatie tussen Pedagogisch Medewerkers. Je bent voor hen het eerste aanspreekpunt. Wil jij graag bijdragen aan zowel de ontwikkeling van kinderen als die van onze Pedagogisch Medewerkers?

Huishoudelijk Medewerker

Als Huishoudelijk Medewerker bij CompaNanny bied je ondersteuning op onze locaties. Want een schone en verzorgde locatie is enorm belangrijk voor de kinderen, ouders en onze Pedagogisch Medewerkers. Dagelijks breng je de kinderen van jouw vestiging een warme biologische lunch. En je zorgt ervoor dat er altijd voldoende voorraad voedingsmiddelen en huishoudelijke artikelen, zoals luiers, aanwezig is. Waar nodig, bied je de Pedagogisch Medewerkers ondersteuning op de groep met de kinderen. Op de vestiging ben jij onmisbaar!

Werken Bij Compananny Functies Baby
Werken Bij Compananny Werken Leren Kinderopvang Baby Liggend Spelen

Regio Pedagogisch Coach

Je ziet erop toe dat iedereen werkt vanuit de pedagogische visie van CompaNanny. Je inspireert en adviseert de collega’s op de vestigingen en coacht hen in het handelen binnen de visie van CompaNanny. Soms zijn er kinderen die extra aandacht nodig hebben. Je adviseert Pedagogisch Medewerkers over de omgang met deze kinderen en de communicatie en advisering hierin naar ouders. Ben jij op zoek naar een leidinggevende functie in de kinderopvang met uitdaging en verantwoordelijkheid? Dan is de functie Regio Pedagogisch Coach echt iets voor jou!

Werken Bij Compananny Krullen

Tanja

Regio Pedagogisch Coach

In dit beroep bouw je echt iets op met kinderen en ouders. Als coach vertel ik de meiden en mannen op mijn groep regelmatig dat ze erbij stil mogen staan hoe bijzonder dit is!

werkenbijcompananny-recruiters-kinderopvang-contact

Heb je een vraag?

Onze recruiters staan voor je klaar!