Werken Bij CompaNanny Kinderopvang Nanny Baby Flesvoeding
Terug naar overzicht

CompaNanny Hilversum

Onze collega's zoeken versterking!

Wil je werken in een team waar hartstocht, uitblinken en vriendschap centraal staat? Kom dan werken bij CompaNanny! Want wij bieden jou niet alleen flexibele werktijden, een reiskostenvergoeding en aantrekkelijke bonussen aan. Maar ook tal van trainingen en opleidingen om jezelf te blijven ontwikkelen als persoon en professional. En het allermooiste is dat wij jou de vrijheid geven om zelf jouw secundaire arbeidsvoorwaarden samen te stellen! Zo bepaal en kies jij zelf welke secundaire arbeidsvoorwaarden het beste bij jou passen. Want wat bijdraagt aan jouw werkgeluk en werkplezier, is voor ons belangrijk!


Ons aanbod in Hilversum per vestiging op een rij 
Van de 6 vestigingen in Hilversum bieden wij op 2 locaties Kinderdagverblijf aan voor kinderen van 0-4 jaar en BSO voor kinderen van 4-12 jaar. De andere drie locaties bieden wij enkel Kinderdagverblijf aan. Om het voor jou overzichtelijk te houden hebben wij ons aanbod per vestiging hieronder op een rij gezet.

Werken Bij Compananny Kinderopvang Spelen Locatie Buiten Werken Bij Compananny Kinderdagopvang Nannies Knutselen Met Meisjes

Wist je dat....je ook bij ons kan werken en leren in de kinderopvang bij jou in de buurt

Wil je werken in de kinderopvang in Hilversum maar heb je nog niet de juiste diploma’s? Of wil je stage lopen kinderopvang in Hilversum? Kom dan bij ons werken en leren in de kinderopvang. Wij bieden diverse opleidingen en stages aan voor een succesvolle start van jouw carrière als pedagogische medewerker in de kinderopvang.

Bekijk onze vacatures in Hilversum!

Werken Bij Compananny Recruitment Team

Heb je een vraag?

Onze Recruiters staan voor je klaar