Werken Bij Compananny Kinderopvang Diependaalselaan Buiten Pad Entree Locaties
Terug naar overzicht

Werken bij Diependaalselaan

KDV BSO

Aan de Diependaalselaan Hilversum-Zuid, vind je onze vestiging CompaNanny Diependaalselaan. Onderin dit moderne, lichte gebouw hebben we een Kinderdagverblijf en een Buitenschoolse opvang.

Diependaalselaan 339A2, 1216 GE

035 760 4988

recruitment@compananny.nl

Compananny Diependaalselaan

Wil je werken met kinderen van 0 tot en met 12 jaar in een vestiging omgeven door natuur? Dan is CompaNanny Diependaalselaan echt de plek voor jou! In het prachtige nieuwe gedeelte van de mooie wijk Zuiderheide vind je deze vestiging. De groepen zijn ruim en licht en in de tuin kan volop gespeeld worden. Daarnaast gaan we regelmatig met de kinderen naar een speeltuin, het bos of de hei. Hilversum heeft veel fijne plekken om met de kinderen buiten te zijn. Kortom; CompaNanny Diependaalselaan is een top locatie om te werken in de kinderopvang. Je kunt hier ook werken en leren in de kinderopvang of stage lopen in de kinderopvang.

Werken Bij Compananny Kinderopvang Diependaalselaan Binnen Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Diependaalselaan Interieur Kantoor Locaties
Werken Bij Compananny Kinderopvang Diependaalselaan Buiten Hoek Entree Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Diependaalselaan Tuin Glijbaan Locaties

Kom werken op de Diependaalselaan!

In Hilversum zoeken onze collega’s versterking, ook op de vestiging Diependaalselaan. Ben jij gekwalificeerd om als Pedagogisch Medewerker aan de slag te gaan en wil je werken in een team waar hartstocht, uitblinken en vriendschap centraal staat? Neem dan contact met ons op. Je kunt rekenen op flexibele werktijden, een goede reiskostenvergoeding en aantrekkelijke bonussen. Ook bieden we een uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen, zodat jij je kunt ontwikkelen als persoon én professional.

Alles wat je verder nog wilt weten 

Op deze vestiging werken in totaal 10 collega’s die dagelijks de zorg dragen voor 2 KDV groepen en 2 BSO groepen.

Werktijden en openingstijden
Op de vestiging bieden wij Kinderdagverblijf en Buitenschoolse opvang aan. Samen met jou kijken we graag naar welke werktijden het beste bij je passen. Want een goed balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk! Hieronder hebben wij onze openingstijden voor je op een rij gezet.

Het Kinderdagverblijf is van 07.30 tot 18.30 uur. De BSO start na schooltijd en sluit om 18.30. Ouders kunnen extra opvang afnemen tot 19.00 uur. Tijdens studiedagen en schoolvakanties is de BSO de hele dag geopend.

Met de auto, openbaar vervoer of lekker op de fiets naar de vestiging
Woon je in de buurt van de vestiging? Fijn, want dan kan je gemakkelijk op de fiets op met het openbaar vervoer komen. Kom je met de auto naar je werk, dan maken wij het jou ook graag zo gemakkelijk mogelijk. Je kunt gratis parkeren op de grote parkeerplaats naast onze vestiging.

Onze arbeidsvoorwaarden
Bij CompaNanny Diependaalselaan waarderen we wie jij bent en het werk dat jij doet. Dat laten we graag merken en dat doen we op een unieke manier! Naast de wettelijk verplichte arbeidsvoorwaarden geven we iedere medewerker een Persoonlijk Keuzebudget, waarmee je je eigen pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden kunt samenstellen. Lees hier meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Debby

Heb je een vraag?

Onze Recruiter Debby staat voor je klaar!