Stage lopen in de kinderopvang

Werken bij CompanNanny jongetje met kommetje

Stage Pedagogisch Medewerker

Tijdens je stage bij CompaNanny werk je samen met je collega’s op de vestiging aan de verzorging en ontwikkeling van de kinderen op het Kinderdagverblijf, de Peuterspeelzaal of op de BSO. Je krijgt verschillende taken en verantwoordelijkheden die stap voor stap opgebouwd worden. Wij kijken naar jouw leerdoelen en je krijgt een praktijkbegeleider die jou hierbij helpt.

Wij kijken samen met jou naar een stage die aansluit op jouw opleiding. Het mooiste is dat je ervaring kunt opdoen op al onze groepen. De babygroep, de peutergroep en de groepen met de wat oudere kinderen op de Buitenschoolse opvang. Zo leer je meteen wat het beste bij jou past.

Welke opleiding heb je nodig om stage te lopen?

Ben jij op zoek naar een leuke stage? Kinderopvang CompaNanny heeft verschillende mogelijkheden voor jou. Bij ons kun je stage lopen als je een relevante MBO- of HBO- opleiding volgt. Als je een stage Pedagogisch Medewerker zoekt, heb je een opleiding in de pedagogiek nodig. Wil je stage lopen op ons hoofdkantoor? Daar kun je met diverse opleidingen terecht, neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Werken Bij Compananny Stages Baby Fles Voeding
Werken Bij Compananny Kinderopvang Baby In Handen Nanny

Wat bieden wij jou aan stagevergoeding?

Als Stagiair krijg je natuurlijk een stagevergoeding. Kom je stagelopen op een van onze vestigingen? Dan krijg je een vergoeding van €400 bij een stage van 4 dagen per week. Voor stages op het hoofdkantoor krijg je een vergoeding van €400 op basis van een fulltime werkweek.  

Daarnaast bieden we jou een fijne werkplek op een van onze prachtige vestigingen of op ons hoofdkantoor. Je komt terecht in een super gezellig team dat jou met open armen ontvangt. En er is veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Na jouw stage bij CompaNanny heb je veel geleerd en ben je na het halen van je diploma klaar voor een mooie carrière in de kinderopvang.

Het allerleukst aan stage lopen bij CompaNanny

  • Je bent onderdeel van het team. Als Stagiair maak je echt onderdeel uit van het team. Je krijgt de ruimte voor eigen initiatief en kansen om eigen ideeën uit te voeren. Daarnaast is er tijd voor gezelligheid! Natuurlijk doe jij ook mee met de teamuitjes en ben je bij de gezellige teamavonden.
  • Je doet échte ervaring op. Als stagiair bij CompaNanny ben je mede verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van een groep kinderen op één van de vestigingen van CompaNanny. Daarbij leer je alles over de pedagogische visie van CompaNanny.
  • Er is aandacht voor jouw ontwikkeling. Er is veel tijd en aandacht voor jou als persoon! Op de vestiging word je gecoacht door een vaste begeleider. Jouw begeleider laat je kennismaken met de basisvaardigheden voor het werken in de kinderdagopvang en laat je zien hoe het is om onze sterk doordachte pedagogische visie dagelijks in praktijk te brengen. Naast de ondersteuning die je van jouw eigen stagebegeleider krijgt, kun je natuurlijk ook rekenen op ondersteuning van je collega’s!
Werken Bij Compananny Contact Recruitment Medewerker Functies Stage Lopen (1)

Heb je een vraag?

Onze collega Chantal staat voor je klaar