Onze functies

Werken bij CompaNanny kind ligt

Op onze vestigingen

Bij CompaNanny hebben we verschillende functies op een vestiging binnen de kinderopvang. Werk jij graag met kinderen en wil je hen verwelkomen op één van onze vestigingen? Je kunt bij ons aan de slag als pedagogisch medewerker op het kinderdagverblijf, peuterspeelzaal of op de buitenschoolse opvang.

Coach jij graag medewerkers en past een leidinggevende rol meer bij jou? Ga dan voor de functie van Adjunct-vestigingsmanager of Assistent Leidinggevende. Het is allemaal mogelijk bij CompaNanny!

 

Werken Bij Compananny Functies Kinderen Buitenspelen

Werken en leren (BBL) en interne opleidingen

Bij CompaNanny aan de slag zonder diploma? Jazeker, ook dat kan! Om als pedagoog bij ons aan het werk te kunnen, heb je een diploma niveau 3 Pedagogisch Medewerker Kinderopvang nodig. Heb je dit diploma nog niet? Geen probleem! Dit diploma kun je bij ons behalen, terwijl je al direct aan het werk gaat.

Meld je aan voor onze opleiding BBL Pedagogisch Medewerker of ga bij ons aan de slag met een kwalificerend diploma en leer ondertussen verder bij ons. Van mbo-3 naar mbo-4 of een interne opleiding tot pedagogisch coach. Waar je ook staat in jouw carrière, het is allemaal mogelijk!

Werken Bij Compananny Werken Leren Kinderopvang Jongens Spelen Keuken

Stage kinderopvang

Volg je een mbo- of hbo-opleiding in de pedagogiek en is een stage Pedagogisch Medewerker kinderopvang iets voor jou? Solliciteer dan bij CompaNanny want wij hebben voor jou een leuke stageplek op een vestiging bij jou in de buurt. Volg je een andere opleiding en ben je op zoek naar een stageplek op ons hoofdkantoor? Neem dan contact met ons op en we denken met je mee voor een passende stage bij CompaNanny.

Op ons hoofdkantoor

Ga je liever aan de slag in een functie binnen de kinderopvang op ons hoofdkantoor? Dat kan! Op ons hoofdkantoor in Amsterdam werken we met verschillende teams om onze collega’s op de vestigingen dagelijks te ondersteunen in hun werkzaamheden. Zodat zij hun aandacht volledig aan de kinderen kunnen besteden. Op ons hoofdkantoor werken ruim 70 mensen op verschillende afdelingen, denk aan HR, Customer Care, Finance of Marketing. Kom jij samen met ons zorgdragen voor de dagelijkse ondersteuning van onze vestigingen?

werken bij CompaNanny Hoofdkantoor functies medewerker

Meer weten over werken bij CompaNanny? Bekijk dan eens onze blogs

Anja

Heb je een vraag?

Onze collega Anja staat voor je klaar!