Werken Bij Compananny Kinderopvang Zaaijerplein Buiten Picknicktafel Locaties
Terug naar overzicht

CompaNanny Oosterbeek

Onze collega's zoeken versterking!

Wil je werken in een team waar hartstocht, uitblinken en vriendschap centraal staat? Kom dan werken bij CompaNanny! Want wij bieden jou niet alleen flexibele werktijden, een reiskostenvergoeding en aantrekkelijke bonussen aan. Maar ook tal van trainingen en opleidingen om jezelf te blijven ontwikkelen als persoon en professional. En het allermooiste is dat wij jou de vrijheid geven om zelf jouw secundaire arbeidsvoorwaarden samen te stellen! Zo bepaal en kies jij zelf welke secundaire arbeidsvoorwaarden het beste bij jou passen. Want wat bijdraagt aan jouw werkgeluk en werkplezier, is voor ons belangrijk!


Ons aanbod in Oosterbeek per vestiging op een rij 
Het aanbod verschilt bij ons per vestiging. Op de meeste vestigingen bieden wij kinderdagverblijf voor kinderen van 0-4 jaar. Maar wij bieden ook BSO aan voor kinderen van 4-12 jaar. Om het voor jou overzichtelijk te houden hebben wij ons aanbod per vestiging hieronder op een rij gezet.

Werken Bij Compananny Kinderopvang Kinderen Spelen Buiten Met Nanny Werken Bij Compananny Kinderdagopvang Nannies Knutselen Met Meisjes

Wist je dat....je ook bij ons kan werken en leren in de kinderopvang bij jou in de buurt

Wil je werken in de kinderopvang in Oosterbeek maar heb je nog niet de juiste diploma’s? Of wil je stage lopen kinderopvang in Oosterbeek? Kom dan bij ons werken en leren in de kinderopvang. Wij bieden diverse opleidingen en stages aan voor een succesvolle start van jouw carrière als Pedagogisch Medewerker in de kinderopvang.

Kijk ook eens in Renkum, daar hebben wij nog een vestiging met Kinderdagverblijf.  Kom je een kijkje nemen? Ook hier zoeken wij nieuwe collega’s!


Werken Bij Compananny Recruitment Team

Heb je een vraag?

Onze Recruiters staan voor je klaar