Werken Bij Compananny Kinderopvang Zaaijerplein Buiten Picknicktafel Locaties
Terug naar overzicht

Werken bij Zaaijerplein

KDV

Aan de noordkant van Oosterbeek, vind je CompaNanny Zaaijerplein. Op deze locatie hebben we een Kinderdagverblijf en een Buitenschoolse opvang.

Zaaijerplein 16, 6861 ZP

026-482 0002

recruitment@compananny.nl

CompaNanny Zaaijerplein

CompaNanny Zaaijerplein is gevestigd in een oud schoolpand uit de jaren ’20. Het mooie, authentieke gebouw is omgetoverd tot een ruim en huiselijk kinderdagverblijf waar je kunt werken met kinderen van 0 tot 4 jaar. Vind je het leuk om te gymmen, yoga’en of toneelspelen met de peuters? Dan is daar alle plek voor in de grote hal van het gebouw. Bijzonder is dat we op deze locatie de kleintjes, met toestemming van de ouders en onder toezicht, buiten laten slapen in de binnentuin. In Scandinavië is dat de normaalste zaak van de wereld! CompaNanny Zaaijerplein is echt een fantastische plek om te werken in de kinderopvang. Je kunt op deze locatie ook werken en leren in de kinderopvang en stage lopen in de kinderopvang.

Werken Bij Compananny Kinderopvang Zaaijerplein Binnen Groep Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Zaaijerplein Binnen Speelgoed Locaties
Werken Bij Compananny Kinderopvang Zaaijerplein Buiten Speeltoestellen Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Zaaijerplein Pand Locaties

Kom werken bij Zaaijerplein!

In Oosterbeek zoeken onze collega’s versterking, ook op de vestiging Zaaijerplein. Heb jij de juist kwalificeringen om als pedagogisch medewerker aan de slag te gaan en zoek je een leuke werkplek met gezellige en gedreven collega’s? Neem dan contact met ons op. Je kunt rekenen op een goede reiskostenvergoeding en aantrekkelijke bonussen.
Kijk ook eens naar de vacatures bij onze andere vestigingen in Oosterbeek.

Alles wat je verder nog wilt weten 

Op deze vestiging zijn er 3 babygroepen en 2 peutergroepen. Met de peuters kun je buitenspelen in de avontuurlijke tuin aan de voorkant. Voor de baby’s is er een aparte binnentuin. Binnen is het licht en ruim en naast de grote hal hebben we een speciale ruimte waar je samen met je 15 collega’s rustig kunt lunchen en pauze houden.

Werktijden en openingstijden
Samen met jou kijken we naar welke groep en wat voor contract het beste bij je passen. Want een goede balans tussen werk en privé is belangrijk!

CompaNanny Zaaijerplein is maandag tot en met vrijdag geopend van 07.30 tot 18.30 uur.

Met de auto, de fiets of het openbaar vervoer naar je werk
Woon je in de buurt? Dat is mooi, want dan kun je lekker op de fiets naar de vestiging. Ook als je met het openbaar vervoer komt, is CompaNanny Zaaijerplein goed bereikbaar. De bushalte is aan het einde van de straat en Station Oosterbeek is maar tien minuten lopen. Kom je met de auto? Dan kun je in de straat en omliggende straten gratis parkeren. Hoe fijn is dat?

Onze arbeidsvoorwaarden
Bij CompaNanny waarderen we wie jij bent en het werk dat jij doet. Dat laten we graag merken en dat doen we op een unieke manier! Naast de wettelijk verplichte arbeidsvoorwaarden geven we iedere medewerker een Persoonlijk Keuzebudget, waarmee je je eigen pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden kunt samenstellen. Maar dat is nog niet alles! Bij ons krijg je écht de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Naast ons uitgebreide aanbod aan trainingen bieden we interessante interne opleidingen aan. En teamwork? Daar blinken we echt in uit. Lees hier meer over de arbeidsvoorwaarden.

Werken Bij Compananny Recruiter Ing

Heb je een vraag?

Onze Recruiter Ingeborg staat voor je klaar!