Werken Bij Compananny Kinderopvang Schiphol Centrum Voordeur Locaties
Terug naar overzicht

CompaNanny Schiphol

Onze collega's zoeken versterking!

Wil je werken in een team waar hartstocht, uitblinken en vriendschap centraal staat? Kom dan werken bij CompaNanny! Want wij bieden jou niet alleen flexibele werktijden, een reiskostenvergoeding en aantrekkelijke bonussen aan. Maar ook tal van trainingen en opleidingen om jezelf te blijven ontwikkelen als persoon en professional. En het allermooiste is dat wij jou de vrijheid geven om zelf jouw secundaire arbeidsvoorwaarden samen te stellen! Zo bepaal en kies jij zelf welke secundaire arbeidsvoorwaarden het beste bij jou passen. Want wat bijdraagt aan jouw werkgeluk en werkplezier, is voor ons belangrijk!


Ons aanbod op Schiphol per vestiging op een rij 
Het aanbod verschilt bij ons per vestiging. Op de meeste vestigingen bieden wij Kinderdagverblijf voor kinderen van 0-4 jaar. Maar wij bieden ook tweetalige (Nederlands en Engels) opvang aan en flexibele opvang. Om het voor jou overzichtelijk te houden hebben wij ons aanbod per vestiging hieronder op een rij gezet.

Werken Bij Compananny Kinderopvang Kinderen Spelen Buiten Met Nanny Werken Bij Compananny Kinderdagopvang Nannies Knutselen Met Meisjes

Wist je dat... je bij ons ook kan werken en leren in de kinderopvang bij jou in de buurt?

Wil je werken in de kinderopvang bij Schiphol maar heb je nog niet het juiste diploma? Of wil je stage lopen kinderopvang? Kom dan bij ons werken en leren in de kinderopvang. Wij bieden diverse opleidingen en stages aan voor een succesvolle start van jouw carrière als Pedagogisch Medewerker in de kinderopvang.

Kijk ook eens bij onze locaties in Amstelveen of Amsterdam, daar hebben wij vestigingen met Kinderdagverblijf en BSO. Kom je een kijkje nemen? Ook hier zoeken wij nieuwe collega’s!


Werken Bij Compananny Recruitment Team

Heb je een vraag?

Onze Recruiters staan voor je klaar