Werken Bij Compananny Kinderopvang Schiphol Rijk Pand Locaties
Terug naar overzicht

Werken bij Schiphol Rijk

KDV BSO

Aan Boeingavenue 152-154 op Park Rijk, vlakbij Schiphol, aan de rand van gemeente Haarlemmermeer ten noordwesten van Aalsmeer, vind je CompaNanny Schiphol Rijk. Op deze locatie hebben we een Kinderdagverblijf en een Buitenschoolse opvang.

Boeing Avenue 152-154, 1119 PM

020 653 0892

recruitment@compananny.nl

CompaNanny Schiphol Rijk

Wil je werken met kinderen van 0 tot en met 12 jaar onder een hemel met opstijgende en dalende vliegtuigen? Dan moet je bij CompaNanny Schiphol Rijk zijn! Hoewel de reuring van Schiphol dichtbij is, is de sfeer op de locatie rustig en huiselijk. Er is zelfs een grote tuin waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen. CompaNanny Schiphol Rijk is echt een fantastische plek om te werken in de kinderopvang. Wil je werken en leren in de kinderopvang of stage lopen in de kinderopvang? Dat kan op deze locatie ook!

Werken Bij Compananny Kinderopvang Schiphol Rijk Groep Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Schiphol Rijk Buitenspelen Locaties
Werken Bij Compananny Kinderopvang Schiphol Rijk Verkleden Locaties Werken Bij Compananny Kinderdagopvang Meisje Skateboard

Kom werken bij Schiphol Rijk!

Heb jij de juiste kwalificeringen om als Pedagogisch Medewerker aan de slag te gaan en wil je werken in een team waar hartstocht, uitblinken en vriendschap centraal staat? Neem dan contact met ons op. Wij bieden jou flexibele werktijden, een goede reiskostenvergoeding en aantrekkelijke bonussen aan. Ook bieden we een uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen, zodat jij je kunt ontwikkelen als persoon én professional.

Alles wat je verder nog wilt weten 

Op deze vestiging werken in totaal 27 collega’s die dagelijks de zorg dragen voor 2 babygroepen, 3 peutergroepen en 1 BSO groep.

Werktijden en openingstijden
Op de vestiging bieden wij Kinderdagverblijf en BSO aan. De werk- en openingstijden zijn verschillend. Samen met jou kijken we graag naar welke werktijden het beste bij je passen. Want een goed balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk! Hieronder hebben wij onze openingstijden voor je op een rij gezet.

CompaNanny Schiphol Rijk is maandag tot en met vrijdag geopend van 07.30 tot 18.30 uur. Ouders kunnen extra opvang afnemen tot 19.00 uur.
Op studiedagen en tijdens schoolvakanties is de BSO de hele dag geopend.

Met de auto, openbaar vervoer of lekker op de fiets naar de vestiging
Woon je in de buurt van onze vestigingen? Dat is mooi, want dan kan je gemakkelijk op de fiets of met de bus naar de vestiging. Kom je met de auto naar je werk, dan maken wij het jou ook graag zo gemakkelijk mogelijk. Om te beginnen krijg je een reiskostenvergoeding en je kunt je auto in de buurt van de vestiging parkeren.

Onze arbeidsvoorwaarden
Bij CompaNanny Schiphol Rijk waarderen we wie jij bent en het werk dat jij doet. Dat laten we graag merken en dat doen we op een unieke manier! Naast de wettelijk verplichte arbeidsvoorwaarden geven we iedere medewerker een Persoonlijk Keuzebudget, waarmee je je eigen pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden kunt samenstellen. Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Debby

Heb je een vraag?

Onze Recruiter Debby staat voor je klaar!