Werken op het hoofdkantoor

Werken bij CompaNanny collega's op hoofdkantoor

Onze hoofdkantoor functies 

Bij CompaNanny zijn er verschillende afdelingen en functies op het hoofdkantoor. Wil jij graag helpen bij de dagelijkse ondersteuning van onze vestigingen met jouw kennis en expertise? We zetten de verschillende afdelingen voor je op een rij.

  • Team Customer Care is het visitekaartje van CompaNanny. Want ouders met interesse in kinderopvang bij CompaNanny, hebben vaak als eerst contact met Customer Care. Team Customer Care is verantwoordelijk voor de planning, sluit contracten af met ouders en zijn altijd telefonisch bereikbaar voor vragen van ouders.
  • Team HR en recruitment richt zich op de werving en selectie van nieuwe collega's. Ook adviseren en begeleiden ze de Vestigingsmanagers bij de implementatie van het HR beleid en de arbeidsvoorwaarden. Binnen dit team valt ook Learning & Development, die zorgt voor het uitgebreide trainingsaanbod voor onze medewerkers!
  • Team Finance adviseert en ondersteunt onze vestigingen met allerlei financiële beslissingen en zorgt er natuurlijk voor dat de salarissen op tijd uitbetaald worden!
  • Team Pedagogiek en kwaliteit waarborgt de pedagogische kwaliteit van ons beleid en onze vestigingen. Ze werken doorlopend aan het optimaliseren van ons pedagogisch beleid en de manieren waarop dit wordt aangeboden aan onze medewerkers.
  • Team Marketing en Communicatie bewaakt onze huisstijl en verzorgt alle communicatie naar ouders en medewerkers. Ook zorgen ze voor de zichtbaarheid en bekendheid van CompaNanny.
  • Team Huisvesting zorgt ervoor dat onze vestigingen van binnen en buiten goed onderhouden zijn en dat alles aanwezig is voor onze Pedagogisch Medewerkers om hun werk optimaal uit te kunnen voeren.
  • Team Real Estate is altijd op zoek naar mooie plekken waar wij nieuwe CompaNanny vestigingen kunnen openen.
  • Team Personeelsplanning adviseert en ondersteunt onze vestigingen rondom de planning en inzetbaarheid van onze medewerkers. Zoals het (ondersteunen bij) het maken van de roosters en het voorspellen van de personeelsbehoefte. Zo zorgen zij ervoor dat er dagelijks voldoende medewerkers zijn ingeroosterd om onze kinderen goed op te kunnen vangen.
  • Team Functioneel Beheer is verantwoordelijk voor de werking van alle ondersteunde informatiesystemen bij CompaNanny. Van de e-mail tot het intranet van alle medewerkers. Zij zorgen ervoor dat alle applicaties functioneren en op de juiste manier gebruikt worden, zodat alle (persoons)gegevens veilig zijn. 
  • Team Regio Management zorgt voor de aansturing en ondersteuning van onze Vestigingsmanagers. Zij zijn de schakel tussen het hoofdkantoor en de operatie.
Commercieel planner en Team Lead Service and support Sofie medewerker CompaNanny

Sofie

Commercieel Planner en Team Lead Service & Support

Ik waardeer echt de mensen binnen CompaNanny die mogelijkheden in jou zien. Daar hecht ik heel veel waarde aan.

Werken bij CompaNanny op ons hoofdkantoor stage

Stage hoofdkantoor kinderopvang

Ben je op zoek naar een stage binnen de kinderopvang? Wij hebben regelmatig stages op ons hoofkantoor. Wil jij bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen en ben je op zoek naar een stageplek? Neem dan contact met ons op en we denken met je mee voor een passende stage op één van de afdelingen op ons hoofdkantoor.

werken bij compananny kinderopvang contact recruiter ingeborg

Wil je meer over ons weten?

Onze Recruiter Ingeborg staat voor je klaar