Onze CompaNanny academie

De pedagogisch opleider

Als je bij CompaNanny werkt, investeren we vanaf dag één in jouw ontwikkeling. Je hebt direct toegang tot onze kinderopvang academie waar je online en offline trainingen kunt volgen voor een vliegende start bij CompaNanny. Wij werken volgens een eigen, goed doordachte pedagogische visie en zorgen ervoor dat je getraind wordt in de werkmethode van CompaNanny. Nadat je helemaal thuis bent in de werkwijze van CompaNanny, kun je trainingen volgen die je helpen bij je persoonlijke ontwikkeling. Ook bieden we alle mogelijkheden om de verdieping op te zoeken op het gebied van pedagogiek.

 

 

Werken Bij Compananny Kinderopvang Kinderen Spelen Nanny

Pedagogische verdieping

Wil jij je pedagogische skills uitbreiden, dan kun je kiezen voor diverse pedagogische trainingen. Deze trainingen zorgen voor meer verdieping en bieden we aan op verschillende niveaus. Ervaren collega’s die de basis al volledig onder de knie hebben kunnen masterclasses volgen op het gebied van Pikler en Howtotalk. Je kunt bij ons de volgende trainingen doen:

  • Pikler – leer alles over de visie van Emmi Pikler, waarbij bewegen, spelen en verzorgen centraal staan.
  • Howtotalk- Deze methode leert je anders te communiceren met kinderen. Je leert kinderen op een positieve manier problemen op te lossen en keuzes te maken.
  • Spel & Spelbegeleiding (Volgens Reggio Emilia).
  • Grenzen Stellen op het Kinderdagverblijf en de Buitenschoolse opvang.
  • Begeleiden van onderlinge interactie tussen peuters.
Werken Bij Compananny Werken Leren Bbl Kinderopvang Baby Bal Werken Bij Compananny Compananny Academie Groeien Klimmen

Persoonlijke ontwikkeling

Bij ons kun je ook trainingen volgen op het gebied van vitaliteit en werkgeluk. Wanneer je niet helemaal tevreden bent over je leefstijl, leer je bijvoorbeeld hoe je je dagen efficiënt kunt indelen, je voedingspatroon kunt aanpassen en met meer energie de dag kunt beginnen. Of je leert hoe je je talenten kunt herkennen en in kunt zetten. Ook zorgen we er graag voor dat jij je zeker voelt op de werkvloer. Vind je het communiceren met ouders soms lastig? Werk je op jouw vestiging veel met Expats en wil je de Engelse taal beter onder de knie krijgen? Kies dan voor één van onze communicatietrainingen.

Management Development training

Voor medewerkers die de ambitie en potentie hebben om door te groeien naar een leidinggevende functie hebben we een uitgebreid Management Development Programma opgesteld. Het programma bestaat uit verschillende modules die inzicht geven in de functie maar ook in jouw eigen kwaliteiten en valkuilen. Alle management functies binnen de vestigingen hebben een apart programma. Samen met jou kijken we welk programma aansluit op jouw leerbehoeften!
Werken Bij Compananny Functies Boek Voorlezen

Opleiding kinderopvang: werken en leren

Ook als je nog niet gekwalificeerd bent om in de kinderopvang te werken, investeren we graag in jou. Op onze werken en leren pagina lees je alles over de mogelijkheden om bij CompaNanny aan de slag te gaan als Pedagogisch Medewerker en daarnaast je diploma te halen. Of bekijk hieronder onze vacatures en solliciteer direct!
werken bij compananny collegas vertellen recruiter sophie lacht

Heb je nog vragen?

Onze recruiter Sophie staat voor je klaar