Onze arbeidsvoorwaarden

Peuter speelt op de kinderopvang met Pedagogisch Medewerker

Arbeidsvoorwaarden op maat!

Met meer dan 1400 collega’s weten wij als geen ander dat iedere collega andere wensen heeft wat betreft de secundaire arbeidsvoorwaarden. Met ons Persoonlijk Keuzebudget bepaal jij daarom zelf welke secundaire arbeidsvoorwaarden belangrijk voor jou zijn of bij jouw levensfase passen. Wij geloven dat dit bijdraagt aan jouw werkgeluk en werkplezier!


Waar kun je allemaal uit kiezen met je Persoonlijk Keuzebudget? 

Je kunt je PKB laten uitbetalen of inwisselen voor vakantiedagen. Maar het is ook mogelijk er iets mee aan te schaffen met belastingvoordeel. Daarvoor hebben we een heel pakket aan mogelijkheden. Van extra vakantiedagen tot het afsluiten van een sportabonnement of het volgen van een training of workshop. Aan jou de keuze!

Compananny Peuter Kinderopvang Onze Arbeidsvoorwaarden
Collega's vertellen Recruiter sophie lacht

Sophie

Recruiter

Waarom zou je als bedrijf beslissen dat medewerkers extra vrije dagen, coaching, vakantiegeld of een bonus krijgen? We zijn niet allemaal hetzelfde, dus we mogen zelf kiezen.

Werken Bij Compananny Kinderopvang Doorgroeien Onze Arbeidsvoorwaarden Talentenpad

Ontwikkel jezelf binnen CompaNanny

De ontwikkeling van onze kinderen vinden wij belangrijk, maar die van jou net zo! Via ons opleidingsprogramma CompAcademy volg je gratis trainingen en groei jij op professioneel én persoonlijk vlak. Daarnaast hebben wij vanaf 2024 2 nieuwe functies:

 • Senior Pedagogisch Medewerker: wanneer je minimaal 2 jaar gekwalificeerde werkervaring hebt als Pedagogisch Medewerker, kun je de stap naar Senior Pedagogisch Medewerker maken. In deze functie werk je nog steeds op de groep en krijg je extra taken en verantwoordelijkheden. Als Senior Pedagogisch Medewerker groei je door naar schaal 7!
 • Assistent Leidinggevende in opleiding: ben jij al Senior Pedagogisch Medewerker en zie jij jezelf in een leidinggevende functie? Via ons Management Development Programma kun jij doorgroeien van Pedagogisch Medewerker naar Assistent Leidinggevende. 

Wist je dat wij wel 13 verschillende functies hebben op onze vestigingen? Check in het ontwikkelpad naar welke functies jij kunt doorgroeien!

CompaNanny academie

Binnen onze academie kun je verschillende trainingen volgen. Wij bieden zowel trainingen op het gebied van pedagogiek als persoonlijke ontwikkeling. Dus of je nu wilt weten hoe je het best met kinderen kunt communiceren of hoe jij voor jezelf een goed slaapritme opbouwt, wij geven je de tools om het te leren!

 

Werkgeluk en vitaliteit

Wij vinden het belangrijk dat jij lekker in je vel zit. Op verschillende manieren zorgen wij ervoor dat je met plezier naar werk gaat.
Bij CompaNanny krijg je:

 • Een lekkere lunch
  Als Pedagogisch Medewerker krijg je voldoende tijd om jezelf terug te trekken in onze fijne lunchruimte. Hier staan dagelijks wraps, vers brood, vele soorten beleg en fruit voor je klaar. 

 • Een werkgeluk- en vitaliteitsbudget
  Dit bedrag van €200,- netto per jaar (op basis van 36 uur) kan je besteden aan alles wat bijdraagt aan jouw geluk!

 • Gratis toegang tot OpenUp
  Via dit platform volg je webinars op het gebied van mentale gezondheid en kun je een 1-op-1 sessie inplannen met een psycholoog.

 • De optie tot een Business account bij ClassPass
  Krijg korting op lesjes en volg ze digitaal, wanneer jij wilt.

 • Een fijne werkplek in een hecht team
  Op onze vestigingen staat iedereen voor elkaar klaar. Daarnaast houden wij van teamavonden en –uitjes en organiseren we 2 keer per jaar een toffe studiedag. Op deze dag werken we met elkaar aan teambuilding en onze pedagogische kennis.

Mobiliteit

Je krijgt een reiskostenvergoeding als je verder dan 7 kilometer van de vestiging woont. 

Bij CompaNanny stimuleren we duurzaam reizen. Daarom vergoeden wij jouw volledige ov-kosten. Reis je met de auto, dan krijg je een vergoeding van €0,23 netto per kilometer. 

22 11 Compananny 8064
22 11 Compananny 8457

Korting en voorrang op kinderopvang

Dagelijks geef jij de kinderen op onze groepen de beste zorg. Dat willen we jouw kind ook geven! Wanneer jij je kind(eren) bij CompaNanny brengt betaal je slechts het, door de overheid maximaal vastgestelde, kinderopvangtoeslagtarief (KOT). Voor KDV is dit €10.25 per uur en voor BSO is dit €9,12 per uur. Daarnaast krijg je voorrang op kinderopvang bij CompaNanny!

Chantal

Heb je een vraag?

Onze Recruiter Chantal staat voor je klaar!