Pedagogisch Medewerker bij CompaNanny

Werken bij CompaNanny Nanny en kind tong uitsteken

Eén van de meest waardevolle functies in de kinderopvang is Pedagogisch Medewerker. Werk jij graag dagelijks met kinderen? Als Pedagogisch Medewerker bij CompaNanny geef jij ieder kind een fijn tweede thuis in de opvang. Welke leeftijdsgroep past het best bij jou?

Een dag op de babygroep

Een dag op de peutergroep

Een dag op de BSO

Werken Bij Compananny Kinderopvang Baby Ligt In Wieg Werken Bij Compananny Functies Vestigingen Nanny Baby Vasthouden

Pedagogisch Medewerker babygroep

Als Pedagogisch Medewerker babygroep werk je met kinderen tussen de 0 en 2 jaar. Kinderen in deze leeftijd ontwikkelen zich in een razendsnel tempo en als je op de babygroep komt werken maak jij dat allemaal van dichtbij mee! Hun eerste woordjes en eerste stapjes......Als vast gezicht op de groep bied jij de kinderen een liefdevolle en vertrouwde, maar vooral ook leerrijke omgeving waar ieder kind zich op zijn eigen tempo kan ontwikkelen.

Pedagogisch Medewerker peutergroep

Met peuters kun je lol maken en gesprekken voeren waarmee je een hechte band met ze bouwt. Peuters ontdekken hun eigen wil en worden steeds zelfstandiger. Ze willen alles graag zelf doen, met een beetje hulp van jou. Jij geeft het goede voorbeeld, benoemt wat je ziet en laat hun zelfvertrouwen groeien door jouw erkenning en complimenten. Help jij onze peuters zijn of haar wereld te ontdekken?
Werken Bij Compananny Functies Pedagogisch Medewerker Nanny Kind Spelen Lepel Werken Bij Compananny Kinderopvang Kind Spelen Aan Tafel
Werken bij compananny kinderopvang functies bso binnen 22 07 Compananny 5999

Pedagogisch Medewerker BSO

Als Pedagogisch Medewerker BSO vang je in de middagen na schooltijd kinderen van 4 tot 12 jaar op. Werken op onze Buitenschoolse opvang betekent veel vrijheid en veel ruimte voor een invulling die past bij jou. Of je nu de sportieve Pedagogisch Medewerker bent die lekker met de kinderen gaat voetballen of de creatieveling die gezellig aan tafel gaat knutselen. Jij ziet waar de kinderen behoefte aan hebben en zorgt er samen met je collega’s voor dat ze zich thuis voelen en kunnen relaxen, of juist lekker hun energie kwijt kunnen na een lange schooldag. Past dit helemaal bij jou?
Werken Bij Compananny Collega Vrouw

Naomi

Pedagogisch Medewerker

Kinderen die gehecht aan je zijn, dat is en blijft iets bijzonders. Het is zo fijn om te zien dat ze je vertrouwen en zich veilig bij je voelen!

Welk opleiding heb je nodig voor Pedagogisch Medewerker kinderopvang?

Om als Pedagoog aan de slag te gaan binnen de kinderopvang, heb je het diploma niveau 3 Pedagogisch Medewerker Kinderopvang nodig. Ben je benieuwd of jouw diploma kwalificeert? Doe dan de diplomacheck kinderopvang en je ziet direct of je met jouw diploma aan het werk kunt bij CompaNanny.  Aan de slag als Pedagogisch Medewerker zonder diploma? Ook dat kan! Bij ons kun je een BBL opleiding Pedagogisch Medewerker volgen om direct van start te gaan in de kinderopvang. Het allermooiste: Wij betalen deze opleiding voor jou!

Salaris Pedagogisch Medewerker

Als Pedagogisch Medewerker bouw jij een hechte band op met de kinderen waar je voor zorgt. Benieuwd welk salaris bij de functie als Pedagogisch Medewerker past? Je vindt de salarissen terug in de CAO kinderopvang. Daarbovenop geven wij je bonussen, krijg je een reiskostenvergoeding, dagelijks een heerlijke verse lunch en de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen met diverse trainingen en doorgroeimogelijkheden.
Werken Bij Compananny Recruiter Geel

Heb je een vraag?

Onze Recruiter Natascha staat voor je klaar!