Management Development Programma - Assistent Leidinggevende

Van Pedagogisch Medewerker naar Assistent Leidinggevende

Het Management Development Programma is er speciaal voor Senior Pedagogisch Medewerkers die zich graag verder willen ontwikkelen naar een leidinggevende functie. Wanneer je minimaal 2 jaar als Pedagogisch Medewerker op de groep staat en meer uitdaging zoekt in jouw werk, dan is dit programma iets voor jou!

Werken Bij Compananny Insights Training Collegas Marley Over Het Management Development Programma Bij Compananny

Wat leer je tijdens het Management Development Programma?

Tijdens het Management Development Programma leer je in 12 maanden alle vaardigheden die je nodig hebt om Assistent Leidinggevende te worden. Naast jouw reguliere werk op de groep volg je 1 dag per maand een training op het hoofdkantoor of online. Dit doe je samen met maximaal 15 andere collega’s van verschillende vestigingen, van wie je veel kan leren! Tussentijds worden er ambitiegesprekken gevoerd om samen te kijken waar je staat en wat je nog wil ontwikkelen.

Het programma geeft geen baangarantie op de functie, maar is een grote stap om je te ontwikkelen tot Assistent Leidinggevende.

Je gaat aan de slag met...

 • Persoonlijke ontwikkeling
  Je stelt leerdoelen op en leert jezelf met behulp van een externe coach beter kennen. Hierdoor kun jij gericht aan de slag met jouw ontwikkeling én verbind je jezelf gemakkelijker met anderen!

 • Pedagogische verdieping
  Bij CompaNanny werken we met een duidelijke en inspirerende pedagogische visie. In de eerste 3 maanden word je ondergedompeld in onze werkwijze en manier van communiceren met kinderen.

 • Gesprekstechnieken
  Van het voeren van evaluatiegesprekken met teamleden tot het geven van opvoedadviezen aan ouders. In jouw toekomstige rol als Assistent Leidinggevende zijn goede gesprekstechnieken erg belangrijk!

 • Feedback geven en coachend leidinggeven
  Als Assistent Leidinggevende heb jij een voorbeeldfunctie voor de rest van jouw team. Daarom krijg je training in het geven van feedback en het coachen van medewerkers.

 • Inzicht krijgen in de functie
  In de functie van Assistent Leidinggevende krijg je een aantal extra taken naast het werken op de groep. Je krijgt inzicht in welke taken dit allemaal zijn en hoe jij jouw talenten optimaal kan inzetten. Zo houdt een Assistent Leidinggevende zich onder andere bezig met de kindplanning.
23 07 Compananny 1577

Het Management Development Programma is écht iets voor jou als jij:

 • Minimaal 2 jaar gekwalificeerde werkervaring hebt in de kinderopvang;
 • Naast jouw werk op de groep 1 dag per maand, op het hoofdkantoor of online, aanwezig kan zijn voor trainingen;
 • Jezelf wilt ontwikkelen naar een leidinggevende functie;
 • Op zoek bent naar meer uitdaging en verantwoordelijkheid;
 • Ervan houdt om het voortouw te nemen en goed bent in beslissingen maken;
 • Empathisch bent en goed feedback kan geven aan jouw teamleden. 

Lisemarie over haar functie als Assistent Leidinggevende

Lisemarie groeide binnen CompaNanny van Pedagogisch Medewerker door naar Assistent Leidinggevende van drie groepen. Zij vertelt je graag hoe haar dagen op de opvang als Assistent Leidinggevende eruitzien! 

Werken Bij Compananny Hand In Haar

Solliciteer naar Assistent Leidinggevende in Opleiding

Ben jij klaar voor de volgende stap en heb jij zin om jouw leidinggevende vaardigheden te verbeteren? Meld je dan snel aan voor het Management Development Programma in mei 2024. Je kunt reageren op de vacature tot 1 maart.