Waarom jij ook bij CompaNanny wilt werken?

Werken Bij Compananny Handen In Zij
Werken Bij Compananny Collegas Vertellen Jim Pedagogisch Medewerker BSO Rembrandtlaan

Jim - Pedagogisch Medewerker BSO

"Zien dat die kinderen zoveel lol maken, dat vind ik kei leuk! Dan loop ik ook met een grijns op mijn gezicht."

Werken in de kinderopvang is voor mij... inspelen op de behoeften van het kind
Werken in de kinderopvang betekent dat je echt moet kijken naar wat een kind nodig heeft. Op het begin van de week hebben veel kinderen nog energie en willen ze lekker voetballen, terwijl ze op vrijdag liever een boekje lezen op de bank. Daarnaast is ieder kind anders. Sommige kinderen hebben net wat meer uitdaging of een extra prikkel nodig, terwijl je een ander kind meer zelfvertrouwen wilt meegeven. Deze verschillende manieren van aanpak maken het werk uitdagend. 

Hiske - Partner Kwaliteit en Pedagogiek

“We helpen het kind het mooiste te worden wat hij kan worden: zichzelf.”

Werken in de kinderopvang is voor mij... impact maken als opvoedpartner
De eerste 1000 dagen van een kind hebben veel invloed op de ontwikkeling op latere leeftijd. In deze sensitieve eerste jaren leren kinderen dat ze er mogen zijn. Onze rol gaat dan ook veel verder dan kinderopvang; ik pleit voor de term kindontwikkeling. We doen de opvoeding samen met de ouders, wisselen tips uit en zorgen samen voor een goede basis voor straks.

Werken Bij Compananny Bloemetjes (1)
Werken Bij Compananny Yasmin Senior Pedagogisch Medewerker Babygroep Collegas Vertellen

Yasmin - Senior Pedagogisch Medewerker babygroep

"Ik denk vaak: die arme ouders moeten naar kantoor en ik mag hier de hele dag met hun baby’s zijn. Dat vind ik echt fantastisch.”

Werken in de kinderopvang is voor mij... een passie delen met collega’s 
Mijn favoriete moment op de dag is het moment dat ik de baby’s uit bed haal. Dan zijn ze zo schattig en rozig en hebben we elkaar gemist. Dan denk ik “je bent er weer!”. Het maakt het extra mooi dat ik dit plezier deel met mijn collega’s. We gunnen elkaar daarin ook momenten. Wanneer we een kindje wakker horen worden, dan zeggen we wel eens: ga jij maar, want ik weet dat je dat zo leuk vindt. We delen echt een stukje liefde voor de kinderen!

Maak ook kennis met deze leuke collega's