Werken en leren in de kinderopvang

Werken bij CompaNanny kinderopvang nanny baby optillen

Interne opleidingen bij CompaNanny

Geef een kick-start of een boost aan jouw carrière in de kinderopvang door een interne opleiding kinderopvang bij CompaNanny te volgen! Dit zijn de vier interne opleidingen die wij jou bieden:

Werken Bij Compananny Kinderopvang Meisje Lacht Rustige Ruimte Werken Bij Compananny Young Talent Program Kind Kleuren

Wil jij werken en leren in de kinderopvang? Bekijk alle Vacatures

Werken Bij Compananny Kinderopvang Nanny Peuter Optillen Werken Bij Compananny Kinderopvang Jongen Zitten Rustige Ruimte

Beroepsbegeleidend leren (BBL)

Zie jij jezelf werken als Pedagogisch Medewerker in de kinderopvang maar ben je hier nog niet voor gekwalificeerd? Geen probleem! CompaNanny biedt jou deze kans! CompaNanny heeft namelijk leer/werkplekken (BBL) voor mensen die zich willen laten kwalificeren voor Pedagogisch Medewerker in de kinderopvang. En het wordt nóg beter; CompaNanny betaalt deze opleiding voor jou én je ontvangt direct salaris. Je gaat één dag in de week naar school en drie dagen werken als Pedagogisch Medewerker op een vestiging bij jou in de buurt. Ben jij erbij?

HBO/WO Young Talent Program

Het CompaNanny HBO/WO Young Talent Program is een traineeship. Binnen één jaar doorloop je een leer- en ontwikkeltraject en maak je kennis met de verschillende facetten en afdelingen binnen de kinderopvang. Daarnaast behaal je je officiële kwalificatie om te werken als Pedagogisch Medewerker in de kinderopvang. Dit traineeship is speciaal door CompaNanny ontworpen om getalenteerde afgestudeerden de kans te geven zich te ontwikkelen tot de toekomst van onze organisatie. En als je de opleiding hebt afgerond dan kan je direct al bij ons aan de slag als pedagogisch medewerker kinderopvang.  Je start met werken op één van onze groepen op een vestiging naar keuze en stippelt gaandeweg je eigen pad uit om binnen onze organisatie te groeien richting een leidinggevende of specialistische functie. Is het Young Talent Program iets voor jou? Solliciteer direct!
Werken Bij Compananny Kinderopvang Baby Staan Nanny Werken Bij Compananny Kinderopvang Jongen Zingen
Werken Bij Compananny Blauw

Sharon

Pedagogisch Medewerker

Studeren en geld verdienen tegelijk? Het bbl-traject raad ik iedereen aan!

Werken Bij Compananny Kinderopvang Nanny Kind Zwaaien Werken bij compananny werken en leren mbo4

Pedagogisch Medewerker MBO-3 naar MBO-4

Heb jij al een MBO niveau 3 diploma werken in de kinderopvang en wil je je graag verder ontwikkelen in leidinggevende en coördinerende taken of bijvoorbeeld speciaal gedrag bij kinderen? Dan kun je bij ons de verkorte opleiding 'Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4' doen. Je werk op de groep op een vestiging bij jou in de buurt kan goed gecombineerd worden met de opleiding. De opleiding is afgestemd op de dagelijkse praktijk op de groepen van CompaNanny en duurt 1 jaar.

Pedagogisch Medewerker met coachambitie

Ben je al Pedagogisch Medewerker en klaar voor een volgende stap binnen de kinderopvang? Heb jij die ambitie om in de toekomst door te groeien in een rol als Pedagogisch Expert, Regio Pedagogisch Coach of een andere rol binnen de organisatie? In ons op maat gemaakte traject van 4 maanden leer je hoe je Pedagogisch Medewerkers kunt coachen en begeleiden bij het uitvoeren van ons pedagogisch beleid. Zo zorg jij ervoor dat de pedagogische kwaliteit van CompaNanny vergroot wordt. Daarnaast ga je direct aan de slag als pedagogisch medewerker op een van onze vestigingen en combineer je het werk op de groep met je opleiding tot Pedagogisch Coach.
Werken Bij Compananny Kinderopvang Kinderen Schommelen Samen Werken Bij Compananny Kinderopvang Baby Spelen Houtenspeelgoed
Werken Bij Compananny Recruiter Donker

Wil je meer over ons weten?

Onze collega Chantal staat voor je klaar