Werken en leren in de kinderopvang

Werken bij CompaNanny kinderopvang Pedagogisch Medewerker baby optillen

Interne opleidingen bij CompaNanny

Geef een kick-start of een boost aan jouw carrière in de kinderopvang door een interne opleiding kinderopvang bij CompaNanny te volgen! Dit zijn de interne opleidingen die wij jou bieden:

Werken Bij Compananny Kinderopvang Meisje Lacht Rustige Ruimte
Werken Bij Compananny Kinderopvang Nanny Peuter Optillen

BBL-opleiding (beroepsbegeleidend leren)

Zie jij jezelf werken als Pedagogisch Medewerker in de kinderopvang maar ben je hiervoor nog niet gekwalificeerd? Geen probleem! Wij bieden een werk-leer traject (BBL) Pedagogisch Medewerker in de kinderopvang. Tijdens de BBL-opleiding ga je 1 dag in de week naar school en werk je 3 of 4 dagen als Pedagogisch Medewerker op een vestiging bij jou in de buurt. En het wordt nóg beter; CompaNanny betaalt deze opleiding voor jou én je ontvangt direct een goed salaris! Je stapt namelijk direct in schaal 5 in en ontvangt hiermee €2.489,- op basis van 36 uur. 

Werken Bij Compananny Blauw

Sharon

Pedagogisch Medewerker

Studeren en geld verdienen tegelijk? Het bbl-traject raad ik iedereen aan!

Pedagogisch Medewerker MBO-3 naar MBO-4

Heb jij al een MBO niveau 3 diploma werken in de kinderopvang en wil je je graag verder ontwikkelen in leidinggevende en coördinerende taken of bijvoorbeeld speciaal gedrag bij kinderen? Dan kun je bij ons de verkorte opleiding 'Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4' doen. Je werk op de groep op een vestiging bij jou in de buurt kan goed gecombineerd worden met de opleiding. De opleiding is afgestemd op de dagelijkse praktijk op de groepen van CompaNanny en duurt 1 jaar.

Management Development Programma

Voor alle Pedagogisch Medewerkers met minimaal 2 jaar gekwalificeerde ervaring in de kinderopvang hebben wij een doorgroeiprogramma ontwikkeld! Wil jij graag leidinggevende worden op de groep? Dan is het Management Development Programma iets voor jou. Naast jouw reguliere werk op de groep volg je 1 dag per maand een training op het hoofdkantoor of online. Tijdens deze trainingen leer je in 12 maanden alle vaardigheden die je nodig hebt om Assistent Leidinggevende te worden. Het eerste Management Development Programma voor Assistent Leidinggevenden gaat in mei van start! Ben jij erbij?

Werken bij compananny werken en leren mbo4

Pedagogisch Medewerker met coachambitie

Ben je al Pedagogisch Medewerker en klaar voor een volgende stap binnen de kinderopvang? Heb jij die ambitie om in de toekomst door te groeien in een rol als Pedagogisch Expert, Regio Pedagogisch Coach of een andere rol binnen de organisatie? In ons op maat gemaakte traject van 4 maanden leer je hoe je Pedagogisch Medewerkers kunt coachen en begeleiden bij het uitvoeren van ons pedagogisch beleid. Zo zorg jij ervoor dat de pedagogische kwaliteit van CompaNanny vergroot wordt. Daarnaast ga je direct aan de slag als pedagogisch medewerker op een van onze vestigingen en combineer je het werk op de groep met je opleiding tot Pedagogisch Coach.

Ontwikkel jezelf bij CompaNanny

Wist je dat wij wel 13 verschillende functies hebben op onze vestigingen? Check in het ontwikkelpad naar welke functies jij kunt doorgroeien!

Werken Bij Compananny Kinderopvang Doorgroeien Onze Arbeidsvoorwaarden Talentenpad
Werken Bij Compananny Recruiter Donker

Wil je meer over ons weten?

Onze collega Chantal staat voor je klaar