Werken Bij Compananny Locaties Denhaag Prinsenhof Exterieur
Terug naar overzicht

CompaNanny Den Haag

Onze collega's zoeken versterking!

Wil je werken in een team waar hartstocht, uitblinken en vriendschap centraal staat? Kom dan werken bij CompaNanny! Want wij bieden jou niet alleen flexibele werktijden, een reiskostenvergoeding en aantrekkelijke bonussen aan. Maar ook tal van trainingen en opleidingen om jezelf te blijven ontwikkelen als persoon en professional. En het allermooiste is dat wij jou de vrijheid geven om zelf jouw secundaire arbeidsvoorwaarden samen te stellen! Zo bepaal en kies jij zelf welke secundaire arbeidsvoorwaarden het beste bij jou passen. Want wat bijdraagt aan jouw werkgeluk en werkplezier, is voor ons belangrijk!


Ons aanbod in Den Haag per vestiging op een rij 
Het aanbod verschilt bij ons per vestiging. Op de meeste vestigingen bieden wij kinderdagverblijf voor kinderen van 0-4 jaar. Maar wij bieden ook tweetalige (Nederlands en Engels) opvang aan en flexibele opvang. Om het voor jou overzichtelijk te houden hebben wij ons aanbod per vestiging hieronder op een rij gezet.

Werken Bij Compananny Vrouwen Overleggen

Wist je dat....je ook bij ons kan werken en leren in de kinderopvang bij jou in de buurt

Wil je werken in de kinderopvang in Den Haag maar heb je nog niet de juiste diploma’s? Of wil je stage lopen kinderopvang in Den Haag? Kom dan bij ons werken en leren in de kinderopvang. Wij bieden diverse opleidingen en stages aan voor een succesvolle start van jouw carrière als pedagogische medewerker in de kinderopvang.

Kijk ook eens op de grens van Den Haag, daar hebben wij nog een vestiging met Kinderdagverblijf en BSO. Dit is in Voorburg, in een voormalige Opstandingskerk. Kom je een kijkje nemen? Ook hier zoeken wij nieuwe collega’s!


Bekijk onze vacatures in Den Haag!

Werken Bij Compananny Recruitment Team

Heb je een vraag?

Onze Recruiters staan voor je klaar