Werken Bij Compananny Kinderopvang Denhaag Statenkwartier Pand Locaties
Terug naar overzicht

Werken bij Statenkwartier

PSZ KDV BSO

In het stijlvolle Statenkwartier, vind je CompaNanny Statenkwartier. Op deze locatie hebben we een kinderdagverblijf, een peuterspeelzaal en een buitenschoolse opvang.

Eisenhowerlaan 53, 2517KK

070 – 219 96 11

recruitment@compananny.nl

CompaNanny Statenkwartier

CompaNanny Statenkwartier is gevestigd in een karakteristiek pand met een mooie achtertuin. Je kunt er werken met kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Het pand is licht en modern, maar heeft nog veel authentieke details. Dat maakt het een heel bijzondere plek om te werken in de kinderopvang. CompaNanny Statenkwartier ligt vlakbij de gezellige Frederik Hendriklaan, ook wel ‘De Fred’ genoemd, met een heel scala aan leuke winkels, kroegjes en restaurants. Altijd gezellig voor na het werk! 

Wil je werken en leren in de kinderopvang of stage lopen in de kinderopvang? Dan kan dat op deze vestiging ook.

Werken Bij Compananny Kinderopvang Denhaag Statenkwartier Tuin Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Denhaag Statenkwartier Trap Locaties
Werken Bij Compananny Kinderopvang Denhaag Statenkwartier Traplopen Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Denhaag Statenkwartier Voorkant Locaties

Kom werken bij Den Haag Statenkwartier!

In Den Haag zoeken onze collega’s versterking, ook op de vestiging Statenkwartier. Heb jij de juiste kwalificeringen om als Pedagogisch Medewerker aan de slag te gaan en zoek je een leuke werkplek met gezellige en gedreven collega’s? Neem dan contact met ons op. Je kunt rekenen op flexibele werktijden, een goede reiskostenvergoeding en aantrekkelijke bonussen. Ook bieden we een uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen, zodat jij je kunt ontwikkelen als persoon én professional.
Kijk ook eens naar de vacatures bij onze andere vestigingen in Den Haag.

Alles wat je verder nog wilt weten 

Op de vestiging Statenkwartier zijn 2 babygroepen, 2 peutergroepen en 2 BSO-groepen. Samen met je 26 collega’s verzorg je dagelijks de kinderen op deze groepen.

Werk- en openingstijden
Met elkaar kijken we naar welke werktijden het beste bij je passen. Want een goede balans tussen werk en privé is belangrijk.

CompaNanny Statenkwartier is maandag tot en met vrijdag geopend van 07.30 tot 18.30 uur. Ouders kunnen een half uur extra opvang afnemen tot 19.00 uur.

De BSO is geopend tot 18.30 uur. Ook hier kunnen ouders extra opvang afnemen tot 19.00 uur. Op studiedagen en tijdens schoolvakanties is de BSO de hele dag geopend. 

De Peuterspeelzaal start om 08.00 en is open tot 13.00. Op studiedagen en tijdens schoolvakanties is de Peuterspeelzaal gesloten. 

Met de fiets, de auto of het openbaar vervoer naar de vestiging
Als je in de buurt woont, is de vestiging goed bereikbaar met de fiets. Ook met het openbaar vervoer kun je makkelijk bij CompaNanny Statenkwartier komen, de tram stopt bijna voor de deur. Als je met de auto komt, dan kun je op het terrein gratis parkeren. Of in de straat en die kosten declareren.

Onze arbeidsvoorwaarden
Bij CompaNanny waarderen we wie jij bent en het werk dat jij doet. Dat laten we graag merken en dat doen we op een unieke manier! Naast de wettelijk verplichte arbeidsvoorwaarden geven we iedere medewerker een Persoonlijk Keuzebudget, waarmee je je eigen pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden kunt samenstellen. En teamwork? Daar blinken we echt in uit.

Romana

Heb je een vraag?

Onze Recruiter Romana staat voor je klaar!