Werken bij CompaNanny

Jongen hangt en speelt met nanny

Dit is werken bij CompaNanny

Hartstocht, uitblinken & vriendschap. Dát is werken bij CompaNanny. Met elkaar gaan we voor hetzelfde doel en krijg jij de ruimte om jouw talent in te zetten in een hecht team dat voor elkaar klaarstaat. Onze collega's blinken uit in kennis en expertise. Wij zijn pedagogische experts die onze missie waarmaken. Bij CompaNanny staat werkgeluk centraal en wij kijken écht waar jij behoefte aan hebt, zodat jij jouw werk optimaal kan uitvoeren. We bieden een breed aanbod aan interne- en externe opleidingsmogelijkheden aan zodat jij je kan ontwikkelen tot de expert in kindontwikkeling.

Echte aandacht voor jou

Bij CompaNanny willen wij je laten groeien in je vak én als persoon. We werken met een uitgebreid ontwikkelprogramma, waarmee jij als medewerker richting kunt geven aan jouw toekomst door te werken aan je eigen ontwikkeling binnen CompaNanny. Aan de hand van evaluatie- en ontwikkelgesprekken bepaal jij samen met jouw leidinggevende welke trainingen het beste aansluiten bij jouw leerbehoeften, ambities en talenten.

We bieden een uitgebreid trainingsprogramma op het gebied van pedagogiek, werkgeluk en vitaliteit, persoonlijke ontwikkeling en Eerste Hulp aan kinderen, leidinggeven en coachen. Ieder jaar hebben we meer dan 1.000 trainingsplekken beschikbaar. Ook hebben we diverse opleidingen voor (nieuwe) medewerkers. Bij ons is het bijvoorbeeld ook mogelijk een BBL-traject (Beroeps Begeleidende Leerweg) te doen. En je kunt via ons een MBO-niveau 4 opleiding doen, aanvullend op jouw niveau 3 diploma. Wil je nog verder doorstuderen en je HBO-pedagogiekdiploma halen via CompaNanny? Ook dat kan!


Werken Bij Compananny Functies Pedagogisch Medewerker Meisje Lachen Bank Werken Bij Compananny Kinderdagopvang Nannies Lopen Naast Elkaar
Werken Bij Compananny Arbeidsvoorwaarden Kind Lepel 22 07 Compananny 5470

Arbeidsvoorwaarden op maat!

Met meer dan 1400 collega’s weten wij als geen ander dat iedere collega andere wensen heeft wat betreft de secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij CompaNanny krijg je daarom secundaire arbeidsvoorwaarden op maat! Met het Persoonlijk Keuzebudget bepaal jij zelf welke secundaire arbeidsvoorwaarden belangrijk voor jou zijn of bij jouw levensfase passen. Wij geloven dat dit bijdraagt aan jouw werkgeluk en werkplezier. 

Maar er is nog meer!
Bij CompaNanny kom je in een gezellig, goed draaiend team werken. Dat maakt je werk leuker. Elke vestiging heeft een gezellige ruimte waar je lekker kunt ontspannen en met elkaar geniet van een verse lunch die wij voor jou regelen. Ook zijn er elk jaar teamuitjes en borrels. En twee keer per jaar zoek je met je hele team de verdieping. Zo’n programma bestaat meestal uit workshops en trainingen waar pedagogische inhoud aan bod komt, gevolgd door teambuilding in de vorm van een toffe activiteit.

Meer dan alleen Kinderopvang

Tot slot, bij CompaNanny vinden wij onze services belangrijk. Op onze vestigingen bieden wij  Kinderdagverblijf, Peuterspeelzaal en/of Buitenschoolse Opvang. Tweetalige- en flex opvang. Daarnaast organiseren wij regelmatig webinars en schrijven we blogs over interessante en relevante onderwerpen. Naast een goede kinderopvang willen wij hiermee ook een opvoedpartner voor ouders zijn. We hebben zelfs onze eigen CompaNanny Podcast waarin allerlei onderwerpen met betrekking tot opvoeding en kindontwikkeling behandeld worden.

CompaNanny in 1 minuut

CompaNanny heeft een missie!


"Wij geloven in een betere wereld en bouwen elke dag aan generaties die daar aan bijdragen."


Dat is onze missie. Want de kinderen van nu zijn de vertegenwoordigers van de wereld van morgen. De creatieve denkers die de antwoorden hebben op de vragen die gaan komen. De slimme doeners die steeds weer op zoek gaan naar nieuwe wegen en toepassingen. Daarom denken we bij CompaNanny nu na over wat kinderen straks nodig hebben om weerbaar en veerkrachtig te zijn. En jij kunt daar aan bijdragen!

Werken Bij Compananny Functies Meisje Knuffel Tent Werken Bij Compananny Kinderdagopvang Jongetje Springt In Lucht
Werken Bij Compananny Recruiter Donker

Heb je een vraag?

Onze collega Chantal staat voor je klaar