Werken Bij Compananny Kinderopvang Dreef Buiten Speeltiun Locaties
Terug naar overzicht

CompaNanny Haarlem

Onze collega's in Haarlem zoeken versterking!

Wil je werken in een team waar hartstocht, uitblinken en vriendschap centraal staat? Dan ben je aan het goede adres! Wij bieden jou daarnaast ook flexibele werktijden, een reiskostenvergoeding en aantrekkelijke bonussen aan. Maar ook tal van trainingen en opleidingen om jezelf te blijven ontwikkelen als persoon en professional. En het allermooiste is dat wij jou de vrijheid geven om zelf jouw secundaire arbeidsvoorwaarden samen te stellen! Zo bepaal en kies jij zelf welke secundaire arbeidsvoorwaarden het beste bij jou passen. Want wat bijdraagt aan jouw werkgeluk en werkplezier, is wat wij belangrijk vinden!

Ons aanbod per vestiging in Haarlem op een rij
Op de meeste vestigingen in Haarlem bieden wij BSO of kinderdagverblijf aan. Enkel onze vestiging “de Wadden” bieden wij zowel Kinderdagverblijf aan voor kinderen van 0-4 jaar en als BSO voor kinderen van 4-12 jaar. Om het voor jou overzichtelijk te houden hebben wij ons aanbod per vestiging hieronder op een rij gezet.

Werken Bij Compananny Kinderopvang Kinderen Spelen Buiten Met Nanny Werken Bij Compananny Kinderdagopvang Nannies Knutselen Met Meisjes

Wist je dat....je ook bij ons kan werken en leren in de kinderopvang bij jou in de buurt

Wil je werken in de kinderopvang in Haarlem maar heb je nog niet de juiste diploma’s? Of wil je stage lopen kinderopvang in Haarlem? Kom dan bij ons werken en leren. Wij bieden diverse opleidingen en stages aan voor een succesvolle start van jouw carrière als Pedagogisch Medewerker in de kinderopvang.

Bekijk ook eens onze vestigingen in Amsterdam. Daar zoeken onze collega’s ook versterking.


Bekijk onze vacatures in Haarlem!

Werken Bij Compananny Recruitment Team

Heb je een vraag?

Onze Recruiters staan voor je klaar