Werken Bij Compananny Kinderopvang De Wadden Tuin Locaties
Terug naar overzicht

Werken bij De Wadden

KDV BSO

In Zuid-Schalkwijk, aan het Zevenwoudenplantsoen, vind je CompaNanny De Wadden. Op deze locatie hebben we een kinderdagverblijf en een buitenschoolse opvang.

Zevenwoudenplantsoen 3, 2036 NK

023 - 536 8177

recruitment@compananny.nl

CompaNanny De Wadden

CompaNanny De Wadden is gevestigd in het schoolgebouw van basisschool Op de Wadden. Hier kun je werken met kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Er is alle ruimte om creatieve en sportieve activiteiten met de kinderen te doen. Er is een gymzaal en een groot schoolplein waar ze lekker hun energie kwijt kunnen. Ook kun je er regelmatig met de kinderen op uit. Er zijn een kinderboerderij en een speeltuin in de buurt. En natuurlijk de Molenplas. In de natuur zijn is voor de kinderen fijn, maar ook voor jou! CompaNanny De Wadden is een heerlijke plek om te werken in de kinderopvang. Wil je werken en leren in de kinderopvang of stage lopen in de kinderopvang? Dat kan hier ook!

Werken Bij Compananny Kinderopvang De Wadden Binnen Meubels Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Haarlem Wadden Binnen Locaties
Werken Bij Compananny Kinderopvang De Wadden Buiten Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang De Wadden Binnen Interieur Locaties

Kom werken op de De Wadden!

Heb jij de juiste kwalificeringen om als Pedagogisch Medewerker aan de slag te gaan en wil je werken in een team waar hartstocht, uitblinken en vriendschap centraal staat? Neem dan contact met ons op. Wij bieden jou flexibele werktijden, een goede reiskostenvergoeding en aantrekkelijke bonussen aan. Ook bieden we een uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen, zodat jij je kunt ontwikkelen als persoon én professional.

Alles wat je verder nog wilt weten 

Op deze vestiging werken in totaal 11 collega’s die dagelijks de zorg dragen voor 1 baby/peutergroep en 1 BSO groep.

Werktijden en openingstijden
Op de vestiging bieden wij Kinderdagverblijf en BSO aan. De werk- en openingstijden zijn verschillend. Samen met jou kijken we graag naar welke werktijden het beste bij je passen. Want een goed balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk! Hieronder hebben wij onze openingstijden voor je op een rij gezet.

CompaNanny De Wadden is maandag tot en met vrijdag geopend van 07.30 tot 18.30 uur. Op studiedagen en tijdens schoolvakanties is de BSO de hele dag geopend.

Met de auto, openbaar vervoer of lekker op de fiets naar de vestiging
Woon je in de buurt van onze vestigingen? Dat is mooi, want dan kan je gemakkelijk op de fiets of met de bus naar de vestiging. Kom je met de auto naar je werk, dan maken wij het jou ook graag zo gemakkelijk mogelijk. Om te beginnen krijg je een reiskostenvergoeding en je kunt je auto in de buurt van de vestiging parkeren.

Onze arbeidsvoorwaarden
Bij CompaNanny De Wadden waarderen we wie jij bent en het werk dat jij doet. Dat laten we graag merken en dat doen we op een unieke manier! Naast de wettelijk verplichte arbeidsvoorwaarden geven we iedere medewerker een Persoonlijk Keuzebudget, waarmee je je eigen pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden kunt samenstellen. Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Debby

Heb je een vraag?

Onze Recruiter Debby staat voor je klaar!