Werken Bij Compananny Kinderopvang Ripperda Pand Water Locaties
Terug naar overzicht

Werken bij Ripperda

BSO

Op steenworp afstand van station Haarlem-Centraal, op het Sint Jorisveld, vind je CompaNanny Ripperda. Op deze locatie hebben we een Buitenschoolse opvang.

Sint Jorisveld 62, 2023 GE

023 - 525 1621

recruitment@compananny.nl

CompaNanny Ripperda

CompaNanny Ripperda is een prachtige plek om te werken met kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Een plek met historie, want deze vestiging ligt op het terrein van de voormalige Ripperda Kazerne van de cavalerie in Haarlem. Rond het grote grasveld, dat het hart van het kazerneterrein is, liggen onze drie locaties. Op het grasveld organiseren we geregeld sport- en spelactiviteiten. En vind je het leuk om met de kinderen te koken? In onze open keuken heb je alle ruimte om samen de lekkerste gerechten te maken. CompaNanny Ripperda is een top plek om te werken in de kinderopvang. Wil je werken en leren in de kinderopvang of stage lopen in de kinderopvang? Dat kan hier ook!
Werken Bij Compananny Kinderopvang Ripperda Binnen Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Ripperda Binnen Glijbaan Locaties
Werken Bij Compananny Kinderopvang Ripperda Gebouw Water Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Ripperda Entree Water Locaties

Kom werken bij Ripperda!

Heb jij de juiste kwalificeringen om als Pedagogisch Medewerker aan de slag te gaan en wil je werken in een team waar hartstocht, uitblinken en vriendschap centraal staat? Neem dan contact met ons op. Wij bieden jou flexibele werktijden, een goede reiskostenvergoeding en aantrekkelijke bonussen aan. Ook bieden we een uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen, zodat jij je kunt ontwikkelen als persoon én professional.

Alles wat je verder nog wilt weten 

Op deze vestiging werken in totaal 3 collega’s die dagelijks de zorg dragen voor 3 BSO groepen.

Werktijden en openingstijden
Op de vestiging bieden wij BSO aan. De werk- en openingstijden zijn verschillend. Samen met jou kijken we graag naar welke werktijden het beste bij je passen. Want een goed balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk!

CompaNanny Ripperda is maandag tot en met vrijdag geopend tot 18.30 uur. Op studiedagen en tijdens schoolvakanties is de BSO de hele dag geopend.

Met de auto, openbaar vervoer of lekker op de fiets naar de vestiging
Woon je in de buurt van onze vestigingen? Dat is mooi, want dan kan je gemakkelijk op de fiets of met de bus naar de vestiging. Kom je met de auto naar je werk, dan maken wij het jou ook graag zo gemakkelijk mogelijk. Om te beginnen krijg je een reiskostenvergoeding en je kunt je auto in de buurt van de vestiging parkeren.

Onze arbeidsvoorwaarden
Bij CompaNanny Ripperda waarderen we wie jij bent en het werk dat jij doet. Dat laten we graag merken en dat doen we op een unieke manier! Naast de wettelijk verplichte arbeidsvoorwaarden geven we iedere medewerker een Persoonlijk Keuzebudget, waarmee je je eigen pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden kunt samenstellen. Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Anja

Heb je een vraag?

Onze Recruiter Anja staat voor je klaar!