Werken Bij Compananny Kinderopvang Haarlem Opdreef Buiten Locaties
Terug naar overzicht

Werken bij Dreef

BSO

Aan de Kleine Houtweg 24, aan de rand van het bruisende centrum van Haarlem, vind je CompaNanny Dreef. Op deze locatie hebben we een buitenschoolse opvang.

Kleine houtweg 24, 2012 CH

06 - 10214747

recruitment@compananny.nl

Compananny Dreef

CompaNanny Dreef is gevestigd in het karakteristieke schoolgebouw van de Dreefschool. Je kunt daar werken met kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Dit is een fantastische locatie om te werken in de kinderopvang. Je krijgt alle ruimte om leuke activiteiten voor de kinderen te organiseren. En als we naar buiten gaan, zijn we binnen mum van tijd in het nabijgelegen Frederikspark waar we ook de kinderboerderij regelmatig bezoeken. Wil je na het werk nog even gezellig met je collega’s wat drinken? Een paar minuten lopen en je staat middenin het gezellige centrum van Haarlem! Op deze vestiging kun je ook werken en leren in de kinderopvang of stage lopen in de kinderopvang.

Werken Bij Compananny Kinderopvang Dreef Binnen Speelhoek Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Dreef Binnen Tafel Locaties
Werken Bij Compananny Kinderopvang Dreef Speeltiun Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Dreef Buiten Speeltiun Locaties

Kom werken bij de Dreef!

Heb jij de juiste kwalificeringen om als Pedagogisch Medewerker aan de slag te gaan en wil je werken in een team waar hartstocht, uitblinken en vriendschap centraal staat? Neem dan contact met ons op. Wij bieden jou flexibele werktijden, een goede reiskostenvergoeding en aantrekkelijke bonussen aan. Ook bieden we een uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen, zodat jij je kunt ontwikkelen als persoon én professional.

Alles wat je verder nog wilt weten 

Op deze vestiging werken in totaal 5 collega’s die dagelijks de zorg dragen voor 2 BSO groepen.

Werktijden en openingstijden
Op de vestiging bieden wij BSO aan. De werk- en openingstijden zijn verschillend. Samen met jou kijken we graag naar welke werktijden het beste bij je passen. Want een goed balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk!
CompaNanny Dreef is maandag tot en met vrijdag na schooltijd geopend tot 18.30 uur. Op studiedagen en tijdens schoolvakanties is de BSO de hele dag geopend.

Met de auto, openbaar vervoer of lekker op de fiets naar de vestiging
Woon je in de buurt van onze vestigingen? Dat is mooi, want dan kan je gemakkelijk op de fiets of met de bus naar de vestiging. Kom je met de auto naar je werk, dan maken wij het jou ook graag zo gemakkelijk mogelijk. Om te beginnen krijg je een reiskostenvergoeding en je kunt je auto in de buurt van de vestiging parkeren.

Onze arbeidsvoorwaarden
Bij CompaNanny Dreef waarderen we wie jij bent en het werk dat jij doet. Dat laten we graag merken en dat doen we op een unieke manier! Naast de wettelijk verplichte arbeidsvoorwaarden geven we iedere medewerker een Persoonlijk Keuzebudget, waarmee je je eigen pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden kunt samenstellen. Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Werken Bij Compananny Recruiter Blauw

Heb je een vraag?

Onze Recruiter Ingeborg staat voor je klaar!