Werken Bij Compananny Kinderopvang Schalkwijk Buiten Locaties
Terug naar overzicht

Werken bij Schalkwijk

KDV

Middenin Schalkwijk, in de Jan van Zutphenstraat, vind je CompaNanny Schalkwijk. Op deze locatie hebben we een kinderdagverblijf.

Jan van Zutphenstraat 2A, 2037 VB

023 - 536 7928

recruitment@compananny.nl

CompaNanny Schalkwijk

CompaNanny Schalkwijk is gevestigd in een voormalig schoolgebouw. Op deze lichte en frisse locatie kun je werken met kinderen van 0 tot 4 jaar. Het kleinschalige karakter maakt het kinderdagverblijf huiselijk. Dat is prettig voor de kinderen, maar ook voor jou! In de voortuin of groene binnentuin kun je lekker met de kinderen buitenspelen. En na het werk nog snel even een boodschap doen? Winkelcentrum Schalkwijk is om de hoek! CompaNanny Schalkwijk is gewoon een heel prettige plek om te werken in de kinderopvang. Wil je werken en leren in de kinderopvang of stage lopen in de kinderopvang? Dat kan hier ook!

Werken Bij Compananny Kinderopvang Schalkwijk Binnen Glijbaan Knuffels Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Schalkwijk Interieur Locaties
Werken Bij Compananny Kinderopvang Schalkwijk Glijbaan Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Schalkwijk Entree Locaties

Kom werken bij Haarlem Schalkwijk!

Heb jij de juiste kwalificeringen om als Pedagogisch Medewerker aan de slag te gaan en wil je werken in een team waar hartstocht, uitblinken en vriendschap centraal staat? Neem dan contact met ons op. Wij bieden jou flexibele werktijden, een goede reiskostenvergoeding en aantrekkelijke bonussen aan. Ook bieden we een uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen, zodat jij je kunt ontwikkelen als persoon én professional.

Alles wat je verder nog wilt weten 

Op deze vestiging werken in totaal 17 collega’s die dagelijks de zorg dragen voor 1 babygroep, 1 peutergroep en 1 verticale groep

Werktijden en openingstijden
Op de vestiging bieden wij Kinderdagverblijf aan. De werk- en openingstijden zijn verschillend. Samen met jou kijken we graag naar welke werktijden het beste bij je passen. Want een goed balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk!

CompaNanny Schalkwijk is maandag tot en met vrijdag geopend van 07.30 tot 18.30 uur.

Met de auto, openbaar vervoer of lekker op de fiets naar de vestiging
Woon je in de buurt van onze vestigingen? Dat is mooi, want dan kan je gemakkelijk op de fiets of met de bus naar de vestiging. Kom je met de auto naar je werk, dan maken wij het jou ook graag zo gemakkelijk mogelijk. Om te beginnen krijg je een reiskostenvergoeding en je kunt je auto in de buurt van de vestiging parkeren.

Onze arbeidsvoorwaarden
Bij CompaNanny Schalkwijk waarderen we wie jij bent en het werk dat jij doet. Dat laten we graag merken en dat doen we op een unieke manier! Naast de wettelijk verplichte arbeidsvoorwaarden geven we iedere medewerker een Persoonlijk Keuzebudget, waarmee je je eigen pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden kunt samenstellen. Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Debby

Heb je een vraag?

Onze Recruiter Debby staat voor je klaar!