Werken Bij Compananny Kinderopvang Kleverpark Buiten Entree Locaties
Terug naar overzicht

Werken bij Kleverpark

KDV

In de Kleverparkbuurt, in de Tetterodestraat, vind je CompaNanny Kleverpark. Op deze locatie hebben we een kinderdagverblijf.

Tetterodestraat 109, 2023 XM

023 - 527 9954

recruitment@compananny.nl

CompaNanny Kleverpark

Bij CompaNanny Kleverpark kun je werken met kinderen van 0 tot 4 jaar. Het kinderdagverblijf is gevestigd in het karakteristieke en sfeervolle pand van het Nova College. Dit betekent niet dat je tussen de studenten werkt. We hebben ons eigen plekje in het pand en in de beschutte binnentuin kunnen de kinderen veilig en rustig spelen. CompaNanny Kleverpark is een hele prettige plek om te werken in de kinderopvang. Wil je werken en leren in de kinderopvang of stage lopen in de kinderopvang? Dat kan hier ook!

Werken Bij Compananny Kinderopvang Kleverpark Binnen Klimrek Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Haarlem Kleverpark Binnen Locaties
Werken Bij Compananny Kinderopvang Kleverpark Entree Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Kleverpark Buiten Glijbaan Locaties

Kom werken bij Kleverpark!

Heb jij de juiste kwalificeringen om als Pedagogisch Medewerker aan de slag te gaan en wil je werken in een team waar hartstocht, uitblinken en vriendschap centraal staat? Neem dan contact met ons op. Wij bieden jou flexibele werktijden, een goede reiskostenvergoeding en aantrekkelijke bonussen aan. Ook bieden we een uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen, zodat jij je kunt ontwikkelen als persoon én professional.

Alles wat je verder nog wilt weten 

Op deze vestiging werken in totaal 22 collega’s die dagelijks de zorg dragen voor 2 babygroepen, 1 peutergroep en 1 verticale groep

Werktijden en openingstijden
Op de vestiging bieden wij Kinderdagverblijf aan. De werk- en openingstijden zijn verschillend. Samen met jou kijken we graag naar welke werktijden het beste bij je passen. Want een goed balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk!
CompaNanny Kleverpark is maandag tot en met vrijdag geopend van 07.30 tot 18.30 uur.

Met de auto, openbaar vervoer of lekker op de fiets naar de vestiging
Woon je in de buurt van onze vestigingen? Dat is mooi, want dan kan je gemakkelijk op de fiets of met de bus naar de vestiging. Kom je met de auto naar je werk, dan maken wij het jou ook graag zo gemakkelijk mogelijk. Om te beginnen krijg je een reiskostenvergoeding en je kunt je auto in de buurt van de vestiging parkeren.

Onze arbeidsvoorwaarden
Bij CompaNanny Kleverpark waarderen we wie jij bent en het werk dat jij doet. Dat laten we graag merken en dat doen we op een unieke manier! Naast de wettelijk verplichte arbeidsvoorwaarden geven we iedere medewerker een Persoonlijk Keuzebudget, waarmee je je eigen pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden kunt samenstellen. Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Debby

Heb je een vraag?

Onze Recruiter Debby staat voor je klaar!