Werken Bij Compananny Kinderopvang Meerwijk Buiten Gekleurde Trap Locaties
Terug naar overzicht

Werken bij Meerwijk

BSO

In de Meerwijk aan de Erasmuslaan vind je CompaNanny Meerwijk. Op deze locatie hebben we een buitenschoolse opvang.

Erasmuslaan 1-3, , 2037 LA

06 - 22835058

recruitment@compananny.nl

CompaNanny Meerwijk

We hebben meerdere vestigingen in Haarlem waar je kunt werken met kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Zoals CompaNanny Meerwijk, dat gevestigd is in het schoolgebouw van basisschool De Meer, vlak bij de mooie Molenplas. Op deze gezellige buitenschoolse opvang krijg je alle ruimte om leuke activiteiten te organiseren voor de kinderen. Op het grote schoolplein kunnen de kinderen hun energie kwijt en ook binnen is er voldoende mogelijkheid om de kinderen uit te dagen en hun creativiteit te stimuleren. Ga jij die uitdaging graag aan, dan is CompaNanny Meerwijk een superleuke plek om te werken in de kinderopvang! Op deze vestiging kun je ook werken en leren in de kinderopvang of stage lopen in de kinderopvang.

Werken Bij Compananny Kinderopvang Meerwijk Binnen Tafel Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Meerwijk Binnen Locaties
Werken Bij Compananny Kinderopvang Meerwijk Speelplaats Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Meerwijk Entree Locaties

Kom werken bij Meerwijk!

Heb jij de juiste kwalificeringen om als Pedagogisch Medewerker aan de slag te gaan en wil je werken in een team waar hartstocht, uitblinken en vriendschap centraal staat? Neem dan contact met ons op. Wij bieden jou flexibele werktijden, een goede reiskostenvergoeding en aantrekkelijke bonussen aan. Ook bieden we een uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen, zodat jij je kunt ontwikkelen als persoon én professional.

Alles wat je verder nog wilt weten 

Op deze vestiging werken in totaal 8 collega’s die dagelijks de zorg dragen voor 1 BSO groep.

Werktijden en openingstijden
Op de vestiging bieden wij BSO aan. De werk- en openingstijden zijn verschillend. Samen met jou kijken we graag naar welke werktijden het beste bij je passen. Want een goed balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk!
CompaNanny Meerwijk is maandag tot en met vrijdag geopend tot 18.30 uur. Op studiedagen en tijdens schoolvakanties is de BSO de hele dag geopend.

Met de auto, openbaar vervoer of lekker op de fiets naar de vestiging
Woon je in de buurt van onze vestigingen? Dat is mooi, want dan kan je gemakkelijk op de fiets of met de bus naar de vestiging. Kom je met de auto naar je werk, dan maken wij het jou ook graag zo gemakkelijk mogelijk. Om te beginnen krijg je een reiskostenvergoeding en je kunt je auto in de buurt van de vestiging parkeren.

Onze arbeidsvoorwaarden
Bij CompaNanny Meerwijk waarderen we wie jij bent en het werk dat jij doet. Dat laten we graag merken en dat doen we op een unieke manier! Naast de wettelijk verplichte arbeidsvoorwaarden geven we iedere medewerker een Persoonlijk Keuzebudget, waarmee je je eigen pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden kunt samenstellen. Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Debby

Heb je een vraag?

Onze Recruiter Debby staat voor je klaar!