Werken Bij Compananny Kinderopvang Schoterbos Entree Locaties
Terug naar overzicht

Werken bij Schoterbos

KDV

Aan de Jan Gijzenkade in Haarlem-Noord vind je CompaNanny Schoterbos. Op deze locatie hebben we een Kinderdagverblijf.

 

Jan Gijzenkade 305C, 2025 MC

023 - 574 8291

recruitment@compananny.nl

CompaNanny Schoterbos

CompaNanny Schoterbos is een klein Kinderdagverblijf waar je kunt werken met kinderen van 0 tot 4 jaar. Het ligt op een prachtige plek, want je steekt de straat over en je zit in het Schoterbos. Daar zijn we dan ook geregeld met de kinderen te vinden. Een bezoek aan de kinderboerderij kan dan natuurlijk niet overgeslagen worden! Ben je op zoek naar een knusse plek om te werken in de kinderopvang? Dan is CompaNanny Schoterbos echt iets voor jou! Je kunt op deze vestiging ook werken en leren in de kinderopvang of stage lopen in de kinderopvang.

Werken Bij Compananny Kinderopvang Schoterbos Binnen Klimrek Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Schoterbos Buiten Speelplein Locaties
Werken Bij Compananny Kinderopvang Schoterbos Buiten Zandbak Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Schoterbos Groep Locaties

Kom werken bij Schoterbos!

Heb jij de juiste kwalificeringen om als Pedagogisch Medewerker aan de slag te gaan en wil je werken in een team waar hartstocht, uitblinken en vriendschap centraal staat? Neem dan contact met ons op. Wij bieden jou flexibele werktijden, een goede reiskostenvergoeding en aantrekkelijke bonussen aan. Ook bieden we een uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen, zodat jij je kunt ontwikkelen als persoon én professional.

Alles wat je verder nog wilt weten 

Op deze vestiging werken in totaal 11 collega’s die dagelijks de zorg dragen voor 1 babygroep en 2 verticale groepen.

Werktijden en openingstijden
Op de vestiging bieden wij Kinderdagverblijf aan. De werk- en openingstijden zijn verschillend. Samen met jou kijken we graag naar welke werktijden het beste bij je passen. Want een goed balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk!
CompaNanny Schoterbos is maandag tot en met vrijdag geopend van 07.30 tot 18.30 uur.

Met de auto, openbaar vervoer of lekker op de fiets naar de vestiging
Woon je in de buurt van onze vestiging Schoterbos? Dat is mooi, want dan kan je gemakkelijk op de fiets of met de bus naar de vestiging. Kom je met de auto naar je werk, dan maken wij het jou ook graag zo gemakkelijk mogelijk. Om te beginnen krijg je een reiskostenvergoeding en je kunt je auto in de buurt van de vestiging parkeren.

Onze arbeidsvoorwaarden
Bij CompaNanny Schoterbos waarderen we wie jij bent en het werk dat jij doet. Dat laten we graag merken en dat doen we op een unieke manier! Naast de wettelijk verplichte arbeidsvoorwaarden geven we iedere medewerker een Persoonlijk Keuzebudget, waarmee je je eigen pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden kunt samenstellen. Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Debby

Heb je een vraag?

Onze Recruiter Debby staat voor je klaar!