Terug naar overzicht

Werken bij Benoordenhout

PSZ KDV BSO

In het statige Benoordenhout op steenworp afstand van het Haagse Bos, vind je CompaNanny Benoordenhout. Op deze locatie hebben we een kinderdagverblijf, een peuterspeelzaal en een buitenschoolse opvang.

Jan van Nassaustraat 112, 2596 BW

070 – 20 55 678

recruitment@compananny.nl

CompaNanny Benoordenhout

CompaNanny Benoordenhout is gevestigd in een mooi, monumentaal pand met een rijke historie. Ooit deed het gebouw dienst als ziekenhuis en als rechtbank. Nu is het een ruime, lichte vestiging waar je kunt werken met kinderen van 0 tot en met 12 jaar. De grote achtertuin en aparte babytuinen maken deze kinderopvanglocatie uniek en heel prettig om te werken. Er is zelfs een gymzaal voor regenachtige dagen, yogales en theatervoorstellingen!

Op deze locatie hebben we ook een tweetalige groep. Dus beheers jij de Engelse taal goed, dan is deze groep misschien iets voor jou. CompaNanny Benoordenhout is uitdagende en gezellige plek om te werken in de kinderopvang. Wil je werken en leren in de kinderopvang of stage lopen in de kinderopvang? Dan kan dat ook bij CompaNanny Benoordenhout.

Werken Bij Compananny Kinderopvang Jongen Zingen Werken Bij Compananny Kinderopvang Denhaag Benoorderhout Zijkant Locaties
Werken Bij Compananny Kinderopvang Amstelveen Water Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Amstelveen Babygroep Locaties

Kom werken op de vestiging Den Haag Benoordenhout!

In Den Haag zoeken onze collega’s versterking, ook op de vestiging Benoordenhout. Heb jij de juiste kwalificeringen om als Pedagogisch Medewerker aan de slag te gaan en zoek je een leuke werkplek met gezellige en gedreven collega’s? Neem dan contact met ons op. Je kunt rekenen op flexibele werktijden, een goede reiskostenvergoeding en aantrekkelijke bonussen. Ook bieden we een uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen, zodat jij je kunt ontwikkelen als persoon én professional.
Kijk ook eens naar de vacatures bij onze andere vestigingen in Den Haag.

Alles wat je verder nog wilt weten 

Op de vestiging Benoordenhout zijn 5 babygroepen, 3 peutergroepen, 1 dreumes/peutergroep, 1 tweetalige groep en 2 BSO-groepen en een Peuterspeelzaal. In totaal werk je samen met 60 collega’s, verdeeld over deze groepen. Heb jij een voorkeur voor een groep, laat het ons dan weten!

Werk- en openingstijden
Samen met jou kijken we naar welke werktijden het beste bij je passen. Want een goede balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk.

CompaNanny Benoordenhout is maandag tot en met vrijdag geopend van 07.30 tot 19.00 uur.

Op het kinderdagverblijf bieden we standaard opvang tot 18.30 uur. Ouders kunnen een half uur extra opvang afnemen tot 19.00 uur.
De BSO is geopend tot 18.30 uur. Ook hier kunnen ouders extra opvang afnemen tot 19.00 uur. Op studiedagen en tijdens schoolvakanties is de BSO de hele dag geopend. 
De Peuterspeelzaal start om 08.00 en is open tot 13.00. Op studiedagen en tijdens schoolvakanties is de Peuterspeelzaal gesloten.

Met de auto, openbaar vervoer of lekker op de fiets naar de vestiging
Woon je in Den Haag of Voorburg? Dat is mooi, want dan kan je makkelijk op de fiets of met het openbaar vervoer naar de vestiging! Woon je buiten Den Haag en kom je met de auto naar de vestiging? Dan kun je parkeren voor de deur en deze kosten declareren. Ook is het mogelijk om een gedeelde parkeervergunning te krijgen. 

Onze arbeidsvoorwaarden
Bij CompaNanny waarderen we wie jij bent en het werk dat jij doet. Dat laten we graag merken en dat doen we op een unieke manier! Naast de wettelijk verplichte arbeidsvoorwaarden geven we iedere medewerker een Persoonlijk Keuzebudget, waarmee je je eigen pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden kunt samenstellen.

Romana

Heb je een vraag?

Onze Recruiter Romana staat voor je klaar!