Werken Bij Compananny Kinderopvang Voorburg Rembrandtplein Pand Locaties
Terug naar overzicht

Werken bij Rembrandtlaan

KDV BSO

Aan de Rembrandtlaan 92 in Voorburg, op de grens met Den Haag, vind je CompaNanny Rembrandtlaan. Op deze locatie hebben we een Kinderdagverblijf en een Buitenschoolse opvang.

Rembrandtlaan 92, 2273 AM

070 – 205 52 01

recruitment@compananny.nl

CompaNanny Rembrandtlaan

Hou je van een werkplek met letterlijk en figuurlijk veel ruimte om te werken met kinderen van 0 tot 12 jaar? Dan is CompaNanny Rembrandtlaan jouw droomplek! Deze locatie is gevestigd in de voormalige Opstandingskerk en dat zie je terug in het interieur. Alle groepen zijn ruim en licht. En omdat het gebouw zo groot is, hebben we heel bijzondere ruimtes kunnen creëren. In de oude kapel is een snoezelruimte voor de kleintjes. Vind je het leuk om met de oudere kinderen te koken, dan kan dat in het kinderkookcafé. En we hebben ook een ruimte met stoere werkbanken waar je met de kinderen naar hartenlust creatief bezig kunt zijn. Ook aan buitenruimte is er geen gebrek! Kortom: bij CompaNanny Rembrandtlaan is het een feest om te werken in de kinderopvang. Ook kun je op deze vestiging werken en leren in de kinderopvang of stage lopen in de kinderopvang.

Werken Bij Compananny Kinderopvang Voorburg Rembrandtplein Buiten Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Voorburg Rembrandtplein Banken Locaties
Werken Bij Compananny Kinderopvang Voorburg Rembrandtplein Kind Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Voorburg Rembrandtplein Tekenen Locaties

Kom werken op de Rembrandtlaan!

Heb jij de juiste kwalificeringen om als Pedagogisch Medewerker aan de slag te gaan en wil je werken in een team waar hartstocht, uitblinken en vriendschap centraal staat? Neem dan contact met ons op. Wij bieden jou flexibele werktijden, een goede reiskostenvergoeding en aantrekkelijke bonussen aan. Ook bieden we een uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen, zodat jij je kunt ontwikkelen als persoon én professional.

Alles wat je verder nog wilt weten 

Op deze vestiging werken in totaal 43 collega’s die dagelijks de zorg dragen voor 6 babygroepen, 2 peutergroepen en 2 BSO-groepen

Werktijden en openingstijden
Op de vestiging bieden wij Kinderdagverblijf en BSO aan. De werk- en openingstijden zijn verschillend. Samen met jou kijken we graag naar welke werktijden het beste bij je passen. Want een goede balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk! Hieronder hebben wij onze openingstijden voor je op een rij gezet.

CompaNanny Rembrandtlaan is maandag tot en met vrijdag geopend van 07.30 tot 18.30 uur. Ouders kunnen tot 19.00 uur extra opvang afnemen. Op studiedagen en tijdens schoolvakanties is de BSO de hele dag geopend.

Met de auto, openbaar vervoer of lekker op de fiets naar de vestiging
Woon je in de buurt van onze vestigingen? Dat is mooi, want dan kan je gemakkelijk op de fiets of met de bus naar de vestiging. Kom je met de auto naar je werk, dan maken wij het jou ook graag zo gemakkelijk mogelijk. Om te beginnen krijg je een reiskostenvergoeding en je kunt je auto in de buurt van de vestiging parkeren.

Onze arbeidsvoorwaarden
Bij CompaNanny Rembrandtlaan waarderen we wie jij bent en het werk dat jij doet. Dat laten we graag merken en dat doen we op een unieke manier! Naast de wettelijk verplichte arbeidsvoorwaarden geven we iedere medewerker een Persoonlijk Keuzebudget, waarmee je je eigen pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden kunt samenstellen. Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Chantal

Heb je een vraag?

Onze Recruiter Chantal staat voor je klaar!