Werken Bij Compananny Locaties Denhaag Prinsenhof Exterieur
Terug naar overzicht

Werken bij Prinsenhof

KDV

Middenin het Beatrixkwartier, aan de Carolina van Nassaustraat, vind je CompaNanny Prinsenhof. Op deze locatie hebben we een Kinderdagverblijf.

Carolina van Nassaustraat 7, 2595 TK

070 – 33 55 969

recruitment@compananny.nl

CompaNanny Prinsenhof

CompaNanny Prinsenhof is een moderne locatie waar je kunt werken met kinderen van 0 tot 4 jaar. Het ruime, lichte pand tussen de hoge kantoorgebouwen heeft een huiselijke en rustige sfeer. Ook is er een enorme binnentuin. Zo kun je toch buitenspelen met de kinderen, midden in het centrum van Den Haag. Maar je kunt ook met de bolderkar op uitje naar de herten. CompaNanny Prinsenhof is een unieke plek om te werken in de kinderopvang. Op deze locatie kun je ook werken en leren in de kinderopvang of stage lopen in de kinderopvang.

Werken Bij Compananny Kinderopvang Denhaag Prinsenhof Buitenspelen Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Denhaag Prinsenhof Binnen Spelen Locaties
Werken Bij Compananny Kinderopvang Amstelveen Water Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Amstelveen Babygroep Locaties

Kom werken bij Den Haag Prinsenhof!!

In Den Haag zoeken onze collega’s versterking, ook op de vestiging Prinsenhof. Heb jij de juiste kwalificeringen om als Pedagogisch Medewerker aan de slag te gaan en zoek je een leuke werkplek met gezellige en gedreven collega’s? Neem dan contact met ons op. Je kunt rekenen op een goede reiskostenvergoeding en aantrekkelijke bonussen. Ook bieden we een uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen, zodat jij je kunt ontwikkelen als persoon én professional.
Kijk ook eens naar de vacatures bij onze andere vestigingen in Den Haag.

Alles wat je verder nog wilt weten 

Op de vestiging Prinsenhof zijn 4 babygroepen, 3 peutergroepen en 1 dreumesgroep. Met elkaar kijken we wat het beste bij jou past. Als je een voorkeur hebt, dan proberen we daar rekening mee te houden. Tijdens je pauze eet je samen met je collega’s een uitgebreide lunch en er worden regelmatig teamuitjes georganiseerd. Op deze vestiging werkt een gezellig team van 45 collega’s.

Werk- en openingstijden
Samen met jou kijken we naar welke werktijden het beste bij je passen. Want een goede balans tussen werk en privé is belangrijk! CompaNanny Prinsenhof is maandag tot en met vrijdag geopend van 07.30 tot 18.30 uur.

Met de auto, openbaar vervoer of de fiets naar de vestiging
De vestiging ligt op loopafstand van het Centraal Station en Station Laan van NOI. Ook met de tram en de fiets is deze locatie goed te bereiken. Kom je met de auto? Dan kun je in de straat parkeren en je krijgt van ons een parkeerpas. Ideaal toch!

Onze arbeidsvoorwaarden
Bij CompaNanny waarderen we wie jij bent en het werk dat jij doet. Dat laten we graag merken en dat doen we op een unieke manier! Naast de wettelijk verplichte arbeidsvoorwaarden geven we iedere medewerker een Persoonlijk Keuzebudget, waarmee je je eigen pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden kunt samenstellen. En teamwork? Daar blinken we echt in uit.
Lees hier meer over de arbeidsvoorwaarden.

Romana

Heb je een vraag?

Onze Recruiter Romana staat voor je klaar!