Werken Bij Compananny Kinderopvang Denhaag Maanplein Voordeur Locaties
Terug naar overzicht

Werken bij Maanplein

PSZ KDV BSO

Op de grens van Den Haag en Voorburg, vind je CompaNanny Maanplein. Op deze locatie hebben we een Kinderdagverblijf, een Peuterspeelzaal en een Buitenschoolse opvang

Maanplein 146 (gebouw 1), 2516 CK

070 – 20 55 200

recruitment@compananny.nl

CompaNanny Maanplein ligt in een kantoorrijke buurt, naast het KPN-gebouw. Je kunt er werken met kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Houd je ervan om veel met de kinderen buiten te zijn? Dan is dit voor jou een perfecte werkplek! In de grote achtertuin zijn een voetbalveldje, een buitenkeuken en allerlei speeltoestellen aanwezig. En voor de baby’s is er een aparte tuin waar zij veilig kunnen spelen. Ook de BSO heeft een eigen, ruime tuin.
Het Maanplein ligt in een stedelijk, maar groen gebied. Dat maakt het een heerlijke plek om te werken in de kinderopvang. Ook kun je op deze locatie werken en leren in de kidneropvang of stage lopen in de kinderopvang.

Werken Bij Compananny Kinderopvang Denhaag Maanplein Tuin Locaties
Werken Bij Compananny Kinderopvang Denhaag Maanplein Speelgoed Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Denhaag Maanplein Tuin Locaties

Kom werken op de vestiging Den Haag Maanplein!

In Den Haag zoeken onze collega’s versterking, ook op de vestiging Maanplein. Heb jij de juiste kwalificeringen om als Pedagogisch Medewerker aan de slag te gaan en zoek je een leuke werkplek met gezellige en gedreven collega’s? Neem dan contact met ons op. Je kunt rekenen op flexibele werktijden, een goede reiskostenvergoeding en aantrekkelijke bonussen. Ook bieden we een uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen, zodat jij je kunt ontwikkelen als persoon én professional.
Kijk ook eens naar de vacatures bij onze andere vestigingen in Den Haag.

Wat je verder nog wilt weten over CompaNanny Maanplein

Jij en je 60 collega’s verzorgen kinderen op 4 babygroepen, 4 peutergroepen en 2 BSO-groepen.

Werktijden en openingstijden
Samen met jou kijken we naar welke werktijden het beste bij je passen. Want een goede balans tussen werk en privé is belangrijk!

CompaNanny Maanplein is maandag tot en met vrijdag geopend van 07.30 tot 18.30 uur. Ouders kunnen een half uur extra opvang afnemen tot 19.00 uur.

De BSO is geopend tot 18.30 uur. Ook hier kunnen ouders extra opvang afnemen tot 19.00 uur. Op studiedagen en tijdens schoolvakanties is de BSO de hele dag geopend.

De Peuterspeelzaal start om 08.00 en is open tot 13.00 uur. Op studiedagen en tijdens schoolvakanties is de Peuterspeelzaal gesloten.

Met de fiets, het openbaar vervoer of met de auto naar de vestiging
CompaNanny Maanplein ligt op tien minuten loopafstand van Station Voorburg en er zijn bushaltes voor de deur. De vestiging is dus heel goed te bereiken met het OV. Als je met de auto komt dan kun je vrij parkeren in de straat. Woon je in de buurt? Ideaal! Dan kun je lekker met de fiets naar de vestiging komen.

Onze arbeidsvoorwaarden
Bij CompaNanny waarderen we wie jij bent en het werk dat jij doet. Dat laten we graag merken en dat doen we op een unieke manier! Naast de wettelijk verplichte arbeidsvoorwaarden geven we iedere medewerker een Persoonlijk Keuzebudget, waarmee je je eigen pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden kunt samenstellen. En teamwork? Daar blinken we echt in uit. Lees hier meer over de arbeidsvoorwaarden.

Werken Bij Compananny Kinderopvang Denhaag Maanplein Balanceren Locaties
Werken Bij Compananny Kinderopvang Denhaag Maanplein Binnen Locaties
Werken Bij Compananny Kinderopvang Denhaag Maanplein Groep Locaties
Werken Bij Compananny Kinderopvang Denhaag Maanplein Kapstok Locaties
Werken Bij Compananny Kinderopvang Denhaag Maanplein Nanny Locaties
Werken Bij Compananny Kinderopvang Denhaag Maanplein Speelgoed Locaties
Werken Bij Compananny Kinderopvang Denhaag Maanplein Speelhoek Locaties
Werken Bij Compananny Kinderopvang Denhaag Maanplein Trap Locaties
Romana

Heb je vragen?

Onze Recruiter Romana staat voor je klaar!