CompaNanny kinderopvang pand vestiging Archipel Den Haag
Terug naar overzicht

Werken bij Archipel

KDV

In de Archipelbuurt, vind je CompaNanny Archipel. Op deze locatie hebben we een Kinderdagverblijf.

Burgemeester van Karnebeeklaan 15, 2585 BA

070 – 20 55 470

recruitment@compananny.nl

CompaNanny Archipel

Altijd al willen werken met kinderen op een plek met een rijke historie? Kom dan werken bij CompaNanny Archipel! Dit kinderdagverblijf is gevestigd in een prachtig monumentaal dubbel herenhuis en ligt op steenworp afstand van het Vredespaleis. Aan de achterzijde van het pand is een avontuurlijke tuin, waar je met de kinderen kunt bewegen, ontdekken en spelen. Dit alles maakt CompaNanny Archipel een fijne plek voor kinderen om te zijn en voor jou om te werken in de kinderopvang. Wil je werken en leren in de kinderopvang of stage lopen in de kinderopvang? Dat kan ook op deze locatie!

Werken Bij Compananny Kinderopvang Baby Ligt Op Grond
Werken Bij Compananny Kinderopvang Amstelveen Water Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Amstelveen Babygroep Locaties

Kom werken op de Archipel!

In Den Haag zoeken onze collega’s versterking, ook op de vestiging Archipel. Heb jij de juiste kwalificeringen om als Pedagogisch Medewerker aan de slag te gaan en zoek je een leuke werkplek met gezellige en gedreven collega’s? Neem dan contact met ons op. Je kunt rekenen op flexibele werktijden, een goede reiskostenvergoeding en aantrekkelijke bonussen.
Kijk ook eens naar de vacatures bij onze andere vestigingen in Den Haag.

Alles wat je verder nog wilt weten 

Deze vestiging is in 2021 geopend en is gevestigd in een mooi pand met meerdere verdiepingen. We hebben de locatie omgetoverd tot een lichte, gezellige vestiging met monumentale kenmerken, maar een moderne inrichting. Er zijn 4 babygroepen en 3 peutergroepen, waar in totaal 12 collega’s werken.

Werk- en openingstijden
Samen met jou kijken we naar welke contracturen het beste bij je passen. Want een goede balans tussen werk en privé is belangrijk!
CompaNanny Archipel is maandag tot en met vrijdag geopend van 07.30 tot 18.30 uur. Ouders kunnen een half uur extraopvang afnemen tot 19.00 uur.


Onze arbeidsvoorwaarden
Bij CompaNanny waarderen we wie jij bent en het werk dat jij doet. Dat laten we graag merken en dat doen we op een unieke manier! Naast de wettelijk verplichte arbeidsvoorwaarden geven we iedere medewerker een Persoonlijk Keuzebudget, waarmee je je eigen pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden kunt samenstellen. Maar dat is nog niet alles! Bij ons krijg je écht de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Naast ons uitgebreide aanbod aan trainingen bieden we interessante interne opleidingen aan. En teamwork? Daar blinken we echt in uit. Lees hier meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Romana

Heb je een vraag?

Onze Recruiter Romana staat voor je klaar!