Pedagogisch Medewerker BSO bij CompaNanny

Werken bij CompaNanny kind en nanny knutselen

Pedagogisch Medewerker BSO 

Als Pedagogisch Medewerker BSO vang je in de middagen na schooltijd kinderen van 4 tot 12 jaar op. Werken op onze Buitenschoolse opvang betekent veel vrijheid en veel ruimte voor een invulling die past bij jou. Of je nu de sportieve Pedagogisch Medewerker bent die lekker met de kinderen gaat voetballen of de creatieveling die gezellig aan tafel gaat knutselen. Jij ziet waar de kinderen behoefte aan hebben en zorgt er samen met je collega’s voor dat ze zich thuis voelen en kunnen relaxen, of juist lekker hun energie kwijt kunnen na een lange schooldag. Past dit helemaal bij jou?
Werken Bij Compananny Kinderopvang Jongen Is Aan Het Tekenen 22 07 Compananny 9561
22 07 Compananny 5995 22 07 Compananny 9819

Combinatiefunctie BSO en Support

Wil je ook graag in de ochtenden aan de slag? Kies dan voor de combinatiefunctie. De naam zegt het al, het zijn twee functies in één. In de ochtenden werk je op het hoofdkantoor in een support functie op de afdeling customer care of bijvoorbeeld marketing. Wij kijken samen met jou op welke afdeling jij het beste past. In de middag werk je als Pedagogisch Medewerker op de BSO en kun je lekker je energie kwijt tijdens de activiteiten die jij met je collega’s bedacht hebt. Een super leuke combinatie, vind je ook niet?
Collega Maartje Vertelt over haar werk als pedagogisch medewerker BSO in combinatie met support

Maartje

Pedagogisch Medewerker BSO

Op mijn vraag of ik méér uren kon werken, kwam CompaNanny met het idee van de combinatiefunctie. Zo gezegd, zo gedaan! “Ik sta twee middagen op de BSO-groep en werk drie ochtenden op het hoofdkantoor. Ideaal!

Welk opleiding heb je nodig voor Pedagogisch Medewerker BSO?

Om als Pedagoog aan de slag te gaan op de buitenschoolse opvang, heb je een MBO diploma niveau 3 nodig. Dit hoeft geen pedagogische opleiding te zijn, een MBO opleiding tot Sport- en bewegingsleider kwalificeert bijvoorbeeld ook! Ben je benieuwd of jouw diploma kwalificeert? Doe dan de diplomacheck kinderopvang en je ziet meteen of je bij ons kunt starten.  Aan de slag als Pedagogisch Medewerker zonder diploma? Ook dat kan! Bij ons kun je een BBL opleiding Pedagogisch Medewerker volgen om direct van start te gaan in de kinderopvang. Het allermooiste: Wij betalen deze opleiding voor jou!

Salaris Pedagogisch Medewerker BSO

Benieuwd welk salaris bij de functie als Pedagogisch Medewerker kinderopvang past? Je vindt de salarissen terug in de CAO kinderopvang. Daarnaast bieden wij jou aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden met een persoonlijk keuzebudget, diverse bonussen, een reiskostenvergoeding, dagelijks een heerlijke verse lunch en de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen met diverse trainingen en doorgroeimogelijkheden.
Werken Bij Compananny Recruiter Donker

Heb je een vraag?

Onze Recruiter Chantal staat voor je klaar!