Werken Bij Compananny Kinderopvang Schiphol Centrum Signing Locaties
Terug naar overzicht

Werken bij Schiphol Centrum

KDV

Vlakbij het vliegveld vind je CompaNanny Schiphol Centrum. Een oase van rust, middenin de bruisende omgeving van Schiphol Central Business District. Op deze locatie hebben we een Kinderdagverblijf, waar we opvang bieden aan kinderen van 0-4 jaar. Daarnaast bieden we op deze vestiging Flexibele opvang aan.

Evert van de Beekstraat 3 , 1118 CL

020 705 8190

recruitment@compananny.nl

CompaNanny Schiphol Centrum

Vind je de dynamiek rondom Schiphol ook zo magisch? Dan is CompaNanny Schiphol Centrum de perfecte werkplek voor jou! Op deze locatie kun je werken met kinderen van 0 tot 4 jaar. Hoewel je middenin het bruisende en bedrijvige zakencentrum zit, is de sfeer op de locatie vriendelijk en huiselijk. Je kunt zelfs met de kinderen lekker buiten spelen in de groene tuin die aan alle groepen grenst. CompaNanny Schiphol Centrum is echt een unieke plek om te werken in de kinderopvang! Je kunt hier ook werken en leren in de kinderopvang of stage lopen in de kinderopvang.

Werken Bij Compananny Kinderopvang Schiphol Centrum Fietsjes Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Schiphol Centrum Buitenspelen Locaties
Werken Bij Compananny Kinderopvang Schiphol Centrum Gang Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Schiphol Centrum Jas Ophangen Locaties

Kom werken bij Schiphol Centrum!

Heb jij de juiste kwalificeringen om als Pedagogisch Medewerker aan de slag te gaan en wil je werken in een team waar hartstocht, uitblinken en vriendschap centraal staat? Neem dan contact met ons op. Wij bieden jou flexibele werktijden, een goede reiskostenvergoeding en aantrekkelijke bonussen aan. Ook bieden we een uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen, zodat jij je kunt ontwikkelen als persoon én professional.

Alles wat je verder nog wilt weten 

Op deze vestiging werken in totaal 18 collega’s die dagelijks de zorg dragen voor 2 babygroepen en 2 peutergroepen. 

Werktijden en openingstijden
Op de vestiging bieden wij Kinderdagverblijf aan. De werk- en openingstijden zijn verschillend. Samen met jou kijken we graag naar welke werktijden het beste bij je passen. Want een goede balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk! Hieronder hebben wij onze openingstijden voor je op een rij gezet.
CompaNanny Schiphol Centrum is maandag tot en met vrijdag geopend van 06.30 tot 18.30 uur. Ouders kunnen extra opvang afnemen tot 20.00 uur.
Ook is het op deze vestiging voor ouders mogelijk om Flexibele opvang af te nemen.

Met de auto, openbaar vervoer of lekker op de fiets naar de vestiging
Woon je in de buurt van vestiging Schiphol Centrum? Dat is mooi, want dan kan je gemakkelijk met de bus naar de vestiging. Kom je met de auto naar je werk, dan maken wij het jou ook graag zo gemakkelijk mogelijk. Om te beginnen krijg je een reiskostenvergoeding en we hebben parkeerplekken voor de deur!

Onze arbeidsvoorwaarden
Bij CompaNanny Schiphol Centrum waarderen we wie jij bent en het werk dat jij doet. Dat laten we graag merken en dat doen we op een unieke manier! Naast de wettelijk verplichte arbeidsvoorwaarden geven we iedere medewerker een Persoonlijk Keuzebudget, waarmee je je eigen pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden kunt samenstellen. Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden.

werken bij compananny kinderopvang contact recruiter ingeborg

Heb je een vraag?

Onze Recruiter Ingeborg staat voor je klaar!