Werken Bij Compananny Kinderopvang Postpad Straat Locaties
Terug naar overzicht

Werken bij Postpad

KDV BSO

Middenin het centrum van Oosterbeek, vind je CompaNanny Postpad. Op deze locatie hebben we een kinderdagverblijf en een buitenschoolse opvang.

CompaNanny Postpad

Wil je graag werken met kinderen van 0 tot en met 12 jaar in een gezellige, maar ook uitdagende omgeving? Dan ben je bij CompaNanny Postpad aan het juiste adres! Deze lichte vestiging heeft ruime groepen en verschillende tuinen. Ook is er een prachtige speelhal waar de kinderen zich uit kunnen leven, maar waar je ook theatervoorstellingen met de kinderen kunt doen. CompaNanny Postpad is echt een leuke plek om te werken in de kinderopvang. Wil je werken en leren in de kinderopvang of stage lopen in de kinderopvang? Dat kan hier ook!

Werken Bij Compananny Kinderopvang Postpad Binnen Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Postpad Klimrek Locaties
Werken Bij Compananny Kinderopvang Postpad Pandlocaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Postpad Entree Locaties

Kom werken bij Postpad!

In Oosterbeek zoeken onze collega’s versterking, ook op de vestiging Postpad. Heb jij de juiste kwalificeringen om als Pedagogisch Medewerker aan de slag te gaan en zoek je een leuke werkplek met gezellige en gedreven collega’s? Neem dan contact met ons op. Je kunt rekenen op flexibele werktijden, een goede reiskostenvergoeding en aantrekkelijke bonussen. Ook bieden we een uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen, zodat jij je kunt ontwikkelen als persoon én professional.
Kijk ook eens naar de vacatures bij onze andere vestigingen in Oosterbeek.

Alles wat je verder nog wilt weten 

Deze vestiging heeft een babygroep, een peutergroep en twee BSO-groepen. De groepen hebben grote ramen die uitkijken op hun eigen tuin. Ook de BSO heeft een eigen tuin, waar alle ruimte is om te rennen, voetballen, en spelen. Op deze vestiging werk je samen met 25 collega’s. In het centrum zitten allerlei leuke cafeetjes om te lunchen of na werk met elkaar iets te eten of drinken. Om de hoek van de vestiging zit ook nog eens een heerlijke koffiebar, hoe leuk is dat!

Werktijden en openingstijden
Samen met jou kijken we naar welke werktijden het beste bij je passen. Want een goede balans tussen werk en privé is belangrijk!

CompaNanny Postpad is maandag tot en met vrijdag geopend van 07.30 tot 18.30 uur. Op studiedagen en tijdens schoolvakanties is de BSO de hele dag geopend.

Met de fiets, de auto of het openbaar vervoer naar de vestiging
De bus stopt aan het einde van de straat en het station is niet ver weg. Als je met de auto naar de vestiging komt, dan kun je in de straten rondom het centrum parkeren. De kosten daarvoor kun je natuurlijk gewoon declareren. Woon je in de buurt van CompaNanny Postpad? Ideaal! Dan kun je lekker op de fiets komen.

Onze arbeidsvoorwaarden
Bij CompaNanny waarderen we wie jij bent en het werk dat jij doet. Dat laten we graag merken en dat doen we op een unieke manier! Naast de wettelijk verplichte arbeidsvoorwaarden geven we iedere medewerker een Persoonlijk Keuzebudget, waarmee je je eigen pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden kunt samenstellen. En teamwork? Daar blinken we echt in uit. Lees hier meer over de arbeidsvoorwaarden.

Anja

Heb je een vraag?

Onze Recruiter Anja staat voor je klaar!