Werken Bij Compananny Kinderopvang Marienberg Buiten Klimrek Locaties
Terug naar overzicht

Werken bij Mariënberg

BSO

In Oosterbeek-Oost, vind je CompaNanny Mariënberg. Op deze locatie hebben we een Buitenschoolse opvang.

Mariënbergweg 26a, 6862 ZM

06 – 109 656 11

recruitment@compananny.nl

CompaNanny Mariënberg

Wil je werken met kinderen van 4 tot en met 12 jaar in een gezellige, huiselijke sfeer? Dan is CompaNanny Mariënberg dé plek voor jou! Deze BSO is gevestigd in hetzelfde gebouw als de basisscholen De Mariënborn en De Marlijn. Er is alle ruimte om met de kinderen buiten te zijn. Vind je het leuk om buiten actief bezig te zijn met kinderen, dan is CompaNanny Mariënberg een top locatie om te werken in de kinderopvang. Je kunt hier ook werken en leren in de kinderopvang of stage lopen in de kinderopvang.

Werken Bij Compananny Kinderopvang Marienberg Binnen Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Marienberg Buiten Entree Locaties
Werken Bij Compananny Kinderopvang Marienberg Plein Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Marienberg Pand Locaties

Kom werken bij Mariënberg!

In Oosterbeek zoeken onze collega’s versterking, ook op de vestiging Mariënberg. Heb jij de juiste kwalificeringen om als Pedagogisch Medewerker aan de slag te gaan en zoek je een leuke werkplek met gezellige en gedreven collega’s? Neem dan contact met ons op. Je kunt rekenen op flexibele werktijden, een goede reiskostenvergoeding en aantrekkelijke bonussen. Ook bieden we een uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen, zodat jij je kunt ontwikkelen als persoon én professional.
Kijk ook eens naar de vacatures bij onze andere vestigingen in Oosterbeek.

Alles wat je verder nog wilt weten 

Bij deze vestiging is een heel groot schoolplein waar de kinderen kunnen rennen, klimmen, klauteren, schommelen, voetballen en basketballen. Daarnaast hebben we een eigen besloten speelterrein waar de kinderen kunnen spelen. Hier is alle ruimte om toffe activiteiten te organiseren samen met je collega’s. Je kunt ook gezellig op uitje naar park De Hes, dat ligt namelijk op loopafstand, heel fijn!

Werktijden en openingstijden
Samen met jou kijken we naar welke werktijden het beste bij je passen. Want een goede balans tussen werk en privé is belangrijk!

CompaNanny Mariënberg is maandag tot en met vrijdag geopend tot 18.30 uur.
Op studiedagen en tijdens schoolvakanties is de BSO de hele dag geopend.

Met de fiets, auto of het openbaar vervoer naar de vestiging
Als je met de auto naar de vestiging komt, dan kun je in de straten eromheen makkelijk parkeren, ideaal!  Woon je in de buurt van de vestiging? Dat is helemaal mooi! Dan kun je lekker op de fiets komen.

Onze arbeidsvoorwaarden
Bij CompaNanny waarderen we wie jij bent en het werk dat jij doet. Dat laten we graag merken en dat doen we op een unieke manier! Naast de wettelijk verplichte arbeidsvoorwaarden geven we iedere medewerker een Persoonlijk Keuzebudget, waarmee je je eigen pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden kunt samenstellen. Maar dat is nog niet alles! Bij ons krijg je écht de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. En teamwork? Daar blinken we echt in uit. Lees hier meer over de arbeidsvoorwaarden.

Anja

Heb je een vraag?

Onze Recruiter Anja staat voor je klaar!