Kind spelen kist arbeidsvoorwaarden CompaNanny
Terug naar overzicht

Werken bij Paasberg

BSO

Midden in Oosterbeek, vind je CompaNanny Paasberg. Op deze locatie hebben we een Buitenschoolse opvang.

CompaNanny Paasberg

CompaNanny Paasberg is een kleinschalige BSO, gevestigd in De Paasbergschool. Je kunt er werken met kinderen van 4 tot en met 12 jaar in een gezellige, huiselijke omgeving. Of je het nou leuk vindt om met de kinderen een sportieve uitdaging aan te gaan of een creatieve, beide kan op deze locatie. Voor de creatievelingen zijn er grote kasten met knutselspullen en spelmaterialen. En op het ruime schoolplein kun je een pannatoernooitje organiseren op het pannaveldje. Of wat dacht je van een tafeltennistoernooi? CompaNanny Paasberg is gewoon een heel toffe plek om te werken in de kinderopvang. Wil je werken en leren in de kinderopvang of stage lopen in de kinderopvang? Dat kan hier ook!

Werken Bij Compananny Kinderopvang Nanny Buitenspelen Werken Bij Compananny Kinderopvang Nannies Buiten Locaties
Werken Bij Compananny Kinderopvang Oegstgeest Water Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Oegstgeest Tuin Locaties

Kom werken bij Paasberg!

In Oosterbeek zoeken onze collega’s versterking, ook op de vestiging Paasberg. Heb jij de juiste kwalificeringen om als Pedagogisch Medewerker aan de slag te gaan en zoek je een leuke werkplek met gezellige en gedreven collega’s? Neem dan contact met ons op. Je kunt rekenen op flexibele werktijden, een goede reiskostenvergoeding en aantrekkelijke bonussen.
Kijk ook eens naar de vacatures bij onze andere vestigingen in Oosterbeek.

Alles wat je verder nog wilt weten 

Deze vestiging heeft één BSO groep, die gebruik maakt van een grote ruimte in De Paasbergschool. Met de kinderen en je collega’s mag je gebruik maken van het grote schoolplein met verschillende speeltoestellen, voetbalveldje.

Werktijden en openingstijden
Samen met jou kijken we naar welke werktijden het beste bij je passen. Want een goede balans tussen werk en privé is belangrijk!
CompaNanny Paasberg is maandag tot en met vrijdag geopend tot 18.30 uur.
Op studiedagen en tijdens schoolvakanties is de BSO de hele dag geopend.

Met het openbaar vervoer, de fiets of de auto naar de vestiging
Met het OV kom je makkelijk bij de vestiging, want de bus stop vlakbij, op de Utrechtseweg. Parkeren kan naast de vestiging en in de straten eromheen. Woon je in Oosterbeek of Arnhem West? Dan is de vestiging voor jou op fietsafstand, hoe fijn is dat?

Onze arbeidsvoorwaarden
Bij CompaNanny waarderen we wie jij bent en het werk dat jij doet. Dat laten we graag merken en dat doen we op een unieke manier! Naast de wettelijk verplichte arbeidsvoorwaarden geven we iedere medewerker een Persoonlijk Keuzebudget, waarmee je je eigen pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden kunt samenstellen. Maar dat is nog niet alles! Bij ons krijg je écht de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Naast ons uitgebreide aanbod aan trainingen bieden we interessante interne opleidingen aan. En teamwork? Daar blinken we echt in uit. Lees hier meer over de arbeidsvoorwaarden.

Werken Bij Compananny Recruiter Blauw

Heb je een vraag?

Onze Recruiter Ingeborg staat voor je klaar!