Werken Bij Compananny Kinderopvang Holleweg Buiten Pand Locaties
Terug naar overzicht

Werken bij Holleweg

KDV BSO

Vlak aan de Diependaalselaan vind je onze vestiging CompaNanny Holleweg. Hier bieden we Kinderopvang en Buitenschoolse opvang. Een uniek pand vlakbij de hei, met lichte groepen en een ruime tuin helemaal rondom het gebouw. CompaNanny Holleweg is goed bereikbaar met de auto want vlak bij de afrit aan de A27.

Compananny Holleweg

Wil je werken met kinderen van 0 tot en met 4 jaar op een energieke en gezellige plek en houd je van de natuur? Dan is CompaNanny Holleweg de juiste plek voor jou! Het is een ruime vestiging en de tuin heeft veel speelmogelijkheden voor alle leeftijden. CompaNanny Holleweg is daarom een fijne plek om te werken in de kinderopvang! Wil je werken en leren in de kinderopvang of stage lopen kinderopvang? Dan kan dat ook bij CompaNanny Holleweg. 

Werken Bij Compananny Kinderopvang Holleweg Buiten Glijbaan Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Holleweg Buiten Locaties
Werken Bij Compananny Kinderopvang Holleweg Binnen Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Nanny Kind Spelen Aan Tafel

Kom werken op de Holleweg!

In Hilversum zoeken onze collega’s versterking, ook op de vestiging Holleweg. Ben jij gekwalificeerd om als Pedagogisch Medewerker aan de slag te gaan en wil je werken in een team waar hartstocht, uitblinken en vriendschap centraal staat? Neem dan contact met ons op. Je kunt rekenen op flexibele werktijden, een goede reiskostenvergoeding en aantrekkelijke bonussen. Ook bieden we een uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen, zodat jij je kunt ontwikkelen als persoon én professional.

Alles wat je verder nog wilt weten 

Op deze vestiging werken in totaal 12 collega's die dagelijks de zorg dragen voor 3 KDV groepen en 2 BSO groepen.

Werktijden en openingstijden
Op de vestiging bieden wij Kinderdagverblijf. Samen met jou kijken we graag naar welke werktijden het beste bij je passen. Want een goed balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk!

CompaNanny Holleweg is maandag tot en met vrijdag geopend van 07.30 tot 18.30 uur. Op studiedagen en tijdens schoolvakanties is de BSO de hele dag geopend.

Met de auto, openbaar vervoer of lekker op de fiets naar de vestiging
Woon je in de buurt van de vestiging? Fijn, want dan kan je gemakkelijk op de fiets op met het openbaar vervoer komen. Kom je met de auto naar CompaNanny, dan kun je gratis parkeren in de straat van de vestiging.

Onze arbeidsvoorwaarden
Bij CompaNanny Holleweg waarderen we wie jij bent en het werk dat jij doet. Dat laten we graag merken en dat doen we op een unieke manier! Naast de wettelijk verplichte arbeidsvoorwaarden geven we iedere medewerker een Persoonlijk Keuzebudget, waarmee je je eigen pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden kunt samenstellen. Lees hier meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Debby

Heb je een vraag?

Onze Recruiter Debby staat voor je klaar!