Compananny Kinderopvang vestiging Kleine Drift Hilversum pand en entree
Terug naar overzicht

Werken bij Kleine Drift

KDV BSO

Middenin het centrum van Hilversum, aan Kleine Drift 63, vind je CompaNanny Kleine Drift. Op deze prachtige locatie bieden we Kinderdagverblijf en Buitenschoolse opvang aan.

Kleine Drift 63, 1221 JZ

035 - 303 4217

recruitment@compananny.nl

Werken bij Kleine Drift

CompaNanny Kleine Drift is gevestigd in een prachtig, monumentaal pand. Een voormalige kerk en dat zie je terug in het interieur. Het orgel is bijvoorbeeld bewaard gebleven. Het gebouw bevat nog veel authentieke details, maar is tegelijkertijd modern en licht. Het kinderdagverblijf bevindt zich op de begane grond en op de eerste en tweede verdieping de BSO. Het allerleukste is dat de BSO een grote glijbaan heeft waarmee de kinderen van de tweede naar de eerste verdieping kunnen glijden! Een heerlijke plek dus om te werken met kinderen van 0 tot en met 12 jaar. En wil je werken en leren in de kinderopvang of stage lopen in de kinderopvang? Ook dat is mogelijk bij ons.

Werken Bij Compananny Hilversum Kleine Drift Pand Glijbaan Bso Werken Bij Compananny Hilversum Kleine Drift Tuin Speelplaats

Alle vacatures Kleine Drift

Werken Bij Compananny Hilversum Kleine Drift Groep Speelruimte Werken Bij Compananny Hilversum Kleine Drift Pand Ramen Kerk

Kom werken op de Kleine Drift!

Heb jij de juiste kwalificeringen om als Pedagogisch Medewerker aan de slag te gaan en wil je werken in een team waar hartstocht, uitblinken en vriendschap centraal staat? Neem dan contact met ons op. Wij bieden jou flexibele werktijden, een goede reiskostenvergoeding en aantrekkelijke bonussen aan. Ook bieden we een uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen, zodat jij je kunt ontwikkelen als persoon én professional. 

Alles wat je verder nog wilt weten 

Werk- en openingstijden
Op de vestiging bieden wij zowel kinderdagverblijf als BSO aan. De werk- en openingstijden zijn verschillend. Samen met jou kijken we graag naar welke werktijden het beste bij je passen. Want een goed balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk! Hieronder hebben wij onze openingstijden voor je op een rij gezet.

  • Het Kinderdagverblijf is geopend van 07.30 – 18.30
  • De BSO start na schooltijd en sluit om 18.30

Ouders kunnen extra opvang afnemen tot 19.00 uur. Tijdens studiedagen en schoolvakanties is de BSO de hele dag geopend.

Met de auto, openbaar vervoer of lekker op de fiets naar de vestiging
Woon je in de buurt van onze vestigingen? Dat is mooi, want dan kan je gemakkelijk op de fiets of met de bus naar de vestiging. Kom je met de auto naar je werk dan geven wij jou een vergoeding voor de aantal kilometers die jij naar de vestiging maakt. 

Onze arbeidsvoorwaarden
Bij CompaNanny Kleine Drift waarderen we wie jij bent en het werk dat jij doet. Dat laten we graag merken en dat doen we op een unieke manier! Naast de wettelijk verplichte arbeidsvoorwaarden geven we iedere medewerker een Persoonlijk Keuzebudget, waarmee je je eigen pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden kunt samenstellen. Lees hier meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Debby

Heb je een vraag?

Onze Recruiter Debby staat voor je klaar!