Werken Bij Compananny Kinderopvang Hilvertsweg Speeltuin Locaties
Terug naar overzicht

Werken bij Hilvertsweg

KDV

In het Staatsliedenkwartier, tussen de Hoorneboegse heide en de Gijsbrecht van Amstelstraat vind je onze vestiging CompaNanny Hilvertsweg. Op deze huiselijke, knusse locatie hebben we een Kinderdagverblijf.

 

CompaNanny Hilvertsweg wordt op dit moment verbouwd. Per augustus kun je op deze mooie, gerenoveerde vestiging aan de slag!

Hilvertsweg 162A, 1214 JL

035 524 2216

recruitment@compananny.nl

Werken bij Hilvertsweg

Wil je werken met kinderen van 0 tot en met 4 jaar op een knusse locatie in omgeving waar van alles te doen is? Dan is CompaNanny Hilvertsweg de juiste plek voor jou! Doordat de vestiging in een woonwijk ligt heeft het een knusse sfeer. In de ruime, omheinde tuin is volop ruimte om te spelen. Deze vestiging ligt vlakbij de Gijsbrecht van Amstelstraat, dus ’s ochtends kun je nog even langs Le Fournil voor een croissantje of na werktijd kun je hier gezellig een drankje drinken met je collega’s. CompaNanny Hilvertsweg is daarom een top plek om te werken in de kinderopvang! Wil je werken en leren in de kinderopvang of stage lopen kinderopvang? Dan kan dat ook bij CompaNanny Hilvertsweg.

Werken Bij Compananny Kinderopvang Hilvertsweg Binnenruimte Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Hilvertsweg Buiten Locaties
Werken Bij Compananny Kinderopvang Hilvertsweg Buiten Doeken Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Hilvertsweg Buiten Entree Locaties

Kom werken op de Hilvertsweg!

In Hilversum zoeken onze collega’s versterking, ook op de vestiging Hilvertsweg. Ben jij gekwalificeerd om als Pedagogisch Medewerker aan de slag te gaan en wil je werken in een team waar hartstocht, uitblinken en vriendschap centraal staat? Neem dan contact met ons op. Je kunt rekenen op flexibele werktijden, een goede reiskostenvergoeding en aantrekkelijke bonussen. Ook bieden we een uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen, zodat jij je kunt ontwikkelen als persoon én professional.

Alles wat je verder nog wilt weten 

Op deze vestiging werken in totaal 18 collega’s die dagelijks de zorg dragen voor 4 baby- en peutergroepen.

Werktijden en openingstijden
Op deze vestiging bieden wij Kinderdagverblijf. Samen met jou kijken we graag naar welke werktijden het beste bij je passen. Want een goed balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk!

Het Kinderdagverblijf is van 07.30 tot 18.30 uur. Ouders kunnen extra opvang afnemen tot 19.00 uur.

Met de auto, openbaar vervoer of lekker op de fiets naar de vestiging
Woon je in de buurt van de vestiging? Dat is top, want dan kan je gemakkelijk op de fiets op met het openbaar vervoer komen. Kom je met de auto naar CompaNanny? Dan kun je gratis parkeren in de straat van de vestiging.

Onze arbeidsvoorwaarden
Bij CompaNanny Hilvertsweg waarderen we wie jij bent en het werk dat jij doet. Dat laten we graag merken en dat doen we op een unieke manier! Naast de wettelijk verplichte arbeidsvoorwaarden geven we iedere medewerker een Persoonlijk Keuzebudget, waarmee je je eigen pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden kunt samenstellen. Lees hier meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Debby

Heb je een vraag?

Onze Recruiter Debby staat voor je klaar!