Werken Bij Compananny Kinderopvang Musschenbroekstraat Pand Locaties
Terug naar overzicht

Werken bij Musschenbroekstraat

KDV

In een fijne woonwijk en 100 meter van de hei ligt onze vestiging CompaNanny Musschenbroekstraat, in Hilversum-Oost. Hier bieden we kinderdagverblijf in een mooi, nieuw en licht pand waar je van alle gemakken voorzien bent.

Musschenbroekstraat 31A, 1223 LP

035 205 7320

recruitment@compananny.nl

CompaNanny Musschenbroekstraat

Wil je werken met kinderen van 0 tot en met 4 jaar op een rustige plek, verscholen tussen het groen? Dan is CompaNanny Musschenbroekstraat. De vestiging ligt de middenin een sfeervolle woonwijk. Het pand is in 2021 gebouwd en voldoet aan alle moderne eisen. Rondom is er een groene tuin waar de kinderen volop kunnen spelen en ravotten. Dit maakt CompaNanny Musschenbroekstraat een hele fijne plek om te werken in de kinderopvang! Wil je werken en leren in de kinderopvang of stage lopen kinderopvang? Dan kan dat ook bij CompaNanny Musschenbroekstraat.  

Werken Bij Compananny Kinderopvang Musschenbroekstraat Binnen Interieur Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Musschenbroekstraat Binnen Locaties
Werken Bij Compananny Kinderopvang Musschenbroekstraat Entree Deuren Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Musschenbroekstraat Buiten Speeltoestellen Locaties

Kom werken op de Musschenbroekstraat!

In Hilversum zoeken onze collega’s versterking, ook op de vestiging Musschenbroekstraat. Ben jij gekwalificeerd om als Pedagogisch Medewerker aan de slag te gaan en wil je werken in een team waar hartstocht, uitblinken en vriendschap centraal staat? Neem dan contact met ons op. Je kunt rekenen op flexibele werktijden, een goede reiskostenvergoeding en aantrekkelijke bonussen. Ook bieden we een uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen, zodat jij je kunt ontwikkelen als persoon én professional.

Alles wat je verder nog wilt weten 

Op deze vestiging werken in totaal 20 collega’s die dagelijks de zorg dragen voor 1 baby- en 2 peutergroepen.

Werktijden en openingstijden
Op de vestiging bieden wij Kinderdagverblijf. Samen met jou kijken we graag naar welke werktijden het beste bij je passen. Want een goed balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk!

Het Kinderdagverblijf is van 07.30 tot 18.30 uur. Ouders kunnen extra opvang afnemen tot 19.00 uur.

Met de auto, openbaar vervoer of lekker op de fiets naar de vestiging
Woon je in de buurt van de vestiging? Super fijn, want dan kan je gemakkelijk op de fiets op met het openbaar vervoer komen. Kom je met de auto naar CompaNanny, dan kun je parkeren op het parkeerterrein om de hoek van de vestiging.

Onze arbeidsvoorwaarden
Bij CompaNanny Musschenbroekstraat waarderen we wie jij bent en het werk dat jij doet. Dat laten we graag merken en dat doen we op een unieke manier! Naast de wettelijk verplichte arbeidsvoorwaarden geven we iedere medewerker een Persoonlijk Keuzebudget, waarmee je je eigen pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden kunt samenstellen. Lees hier meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Debby

Heb je een vraag?

Onze Recruiter Debby staat voor je klaar!