Werken Bij Compananny Kinderopvang Hendrik Smitstraat Buiten Boom Locaties
Terug naar overzicht

Werken bij Hendrik Smitstraat

KDV

Middenin de natuur, grenzend aan de hei én het bos ligt onze vestiging CompaNanny Hendrik Smitstraat. Op deze knusse vestiging in Hilversum-Noord ontvangen we kinderen van 0-4 jaar. Deze locatie is goed bereikbaar vanwege de doorgaande toegangswegen vanuit Bussum (Mediapark) en Laren (snelweg A1).

Hendrik Smitstraat 10A, 1222 GL

035-6856706

recruitment@compananny.nl

CompaNanny Hendrik Smitstraat

Wil je werken met kinderen van 0 tot en met 4 jaar op een kleinschalige locatie, dan is CompaNanny Hendrik Smistraat de juiste plek voor jou! De vestiging ligt in een woonwijk waardoor het sfeervol en huiselijk voelt als je er bent. De groepen zijn licht en de tuin is ruim dus volop speelruimte voor de kinderen. Het allerleukst aan deze vestiging is dat het bos, de hei én de geweldige speeltuin Erfgooierskwartier allemaal op een paar minuten lopen zijn. CompaNanny Hendrik Smistraat is daarom een fijne plek om te werken in de kinderopvang! Wil je werken en leren in de kinderopvang of stage lopen kinderopvang? Dan kan dat ook bij CompaNanny Hendrik Smistraat.  

Werken Bij Compananny Kinderopvang Hendrik Smitstraat Binnen Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Hendrik Smitstraat Binnen Ramen Locaties
Werken Bij Compananny Kinderopvang Hendrik Smitstraat Buiten Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Hendrik Smitstraat Binnen Tafel Locaties

Kom werken op de Hendrik Smitstraat!

Heb jij de juiste kwalificeringen om als Pedagogisch Medewerker aan de slag te gaan en wil je werken in een team waar hartstocht, uitblinken en vriendschap centraal staat? Neem dan contact met ons op. Wij bieden jou flexibele werktijden, een goede reiskostenvergoeding en aantrekkelijke bonussen aan. Ook bieden we een uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen, zodat jij je kunt ontwikkelen als persoon én professional.

Alles wat je verder nog wilt weten 

Op deze vestiging werken in totaal 10 collega’s die dagelijks de zorg dragen voor 1 babygroep en 1 peutergroep.

Werktijden en openingstijden
Op de vestiging bieden wij Kinderdagverblijf. Samen met jou kijken we graag naar welke werktijden het beste bij je passen. Want een goed balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk!

Het Kinderdagverblijf is van 07.30 tot 18.30 uur. Ouders kunnen extra opvang afnemen tot 19.00 uur.

Met de auto, openbaar vervoer of lekker op de fiets naar de vestiging
Woon je in de buurt van de vestiging? Super fijn, want dan kan je gemakkelijk op de fiets op met het openbaar vervoer komen. Kom je met de auto naar je werk, dan kun je gratis parkeren in de straat van de vestiging.

Onze arbeidsvoorwaarden
Bij CompaNanny Hendrik Smistraat waarderen we wie jij bent en het werk dat jij doet. Dat laten we graag merken en dat doen we op een unieke manier! Naast de wettelijk verplichte arbeidsvoorwaarden geven we iedere medewerker een Persoonlijk Keuzebudget, waarmee je je eigen pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden kunt samenstellen. Lees hier meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Debby

Heb je een vraag?

Onze Recruiter Debby staat voor je klaar!