Werken Bij Compananny Kinderopvang Amstel Entree Locaties
Terug naar overzicht

Werken bij Amstel

KDV

Niet ver van het Amstel Hotel, in de Swammerdamstraat, vind je CompaNanny Amstel. Op deze locatie hebben we een kinderdagverblijf waar wij dagelijks opvang bieden voor kinderen tussen de 0-4 jaar oud.

Swammerdamstraat 40HS, 1091 RV

020-668 4050

recruitment@compananny.nl

CompaNanny Amstel

Als je wilt werken met kinderen op een historische plek, dan zit je bij CompaNanny Amstel helemaal goed! Dit kinderdagverblijf is gevestigd in de voormalige concertzaal van de Ysbreker dicht bij de rivier de Amstel. Zowel binnen als buiten is er alle ruimte om met de kinderen leuke activiteiten te doen. En stap je na je werk de deur uit, dan sta je middenin een mooi en levendig stuk Amsterdam. Dat maakt werken in de kinderopvang op deze locatie extra leuk! En wil je werken en leren in de kinderopvang of stage lopen in de kinderopvang, dan kan dat ook bij CompaNanny Amstel.

Werken Bij Compananny Kinderopvang Amstel Groep Babygroep Bank Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Amstel Picknicktafel Kind Tuin Locaties
Werken Bij Compananny Kinderopvang Nanny Peuter Knuffelen

Kom werken bij Amstel!

Heb jij de juist kwalificeringen om als Pedagogisch Medewerker aan de slag te gaan en wil je werken in een team waar hartstocht, uitblinken en vriendschap centraal staat? Neem dan contact met ons op. Wij bieden jou flexibele werktijden, een goede reiskostenvergoeding en aantrekkelijke bonussen aan. Ook bieden we een uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen, zodat jij je kunt ontwikkelen als persoon én professional.

Alles wat je verder nog wilt weten 

Op deze vestiging werken in totaal met 13 collega’s die dagelijks de zorg dragen voor onze babygroepen en peutergroepen.

Werk- en openingstijden
Op de vestiging bieden wij Kinderdagverblijf aan. CompaNanny Amstel is maandag tot en met vrijdag geopend van 07.45 tot 18.30 uur. Samen met jou kijken we graag naar welke werktijden het beste bij je passen. Want een goed balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk!

Met de auto, openbaar vervoer of lekker op de fiets naar de vestiging
Woon je in de buurt van onze vestigingen? Dat is mooi, want dan kan je gemakkelijk op de fiets, de tram of met de bus naar de vestiging. Kom je met de auto naar je werk, dan maken wij het jou ook graag zo gemakkelijk mogelijk. Om te beginnen vergoeden wij jouw parkeerkosten wanneer je in de parkeergarage van de RAI, Atlas Arena, WFC of Westerpark parkeert. Daar staat een Swapfiets speciaal voor jou klaar zodat je vanaf de parkeergarage naar de vestiging kan fietsen. Hoe makkelijk is dat?

Onze arbeidsvoorwaarden
Bij CompaNanny 2e OLS waarderen we wie jij bent en het werk dat jij doet. Dat laten we graag merken en dat doen we op een unieke manier! Naast de wettelijk verplichte arbeidsvoorwaarden geven we iedere medewerker een Persoonlijk Keuzebudget, waarmee je je eigen pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden kunt samenstellen. Lees hier meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Chantal

Heb je een vraag?

Onze Recruiter Chantal staat voor je klaar!