Werken Bij Compananny Kinderopvang Amsterdam Titiaan Bakfiets Locaties
Terug naar overzicht

Werken bij Titiaan

PSZ KDV BSO

In Amsterdam Oud-Zuid vlak achter de Apollolaan, in de Titiaanstraat, vind je CompaNanny Titiaan. Op deze locatie bieden wij Kinderdagverblijf, Buitenschoolse opvang en een Peuterspeelzaal aan.

Titaanstraat 24, 1077 RH

020 - 67 30 845

recruitment@compananny.nl

CompaNanny Titiaan

CompaNanny Titiaan is gevestigd in wat vroeger de Aeneas Mackayschool was. Wil je werken met kinderen op een plek waar nog echt die oude schoolsfeer is, dan zit je bij CompaNanny Titiaan goed! Het gebouw is vol met mooie karakteristieke details. In de oude gymzaal organiseren we dagelijks allerlei leuke activiteiten voor de kinderen. Aan de achterkant van de vestiging hebben we een ruime tuin met verschillende speelhoeken en een aparte, rustige babytuin. Alle ruimte dus om je creativiteit en sportiviteit volledig te benutten. CompaNanny Titiaan is een fijne plek om te werken in de kinderopvang! Je kunt hier ook werken en leren in de kinderopvang en stage lopen in de kinderopvang.

Werken Bij Compananny Kinderopvang Amsterdam Titiaan Kind Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Amsterdam Titiaan Kinderyoga Locaties
Werken Bij Compananny Kinderopvang Amsterdam Titiaan Voorlezen Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Amsterdam Titiaan Kinderen Locaties

Kom werken op de Titiaan!

Heb jij de juist kwalificeringen om als Pedagogisch Medewerker aan de slag te gaan en wil je werken in een team waar hartstocht, uitblinken en vriendschap centraal staat? Neem dan contact met ons op. Wij bieden jou flexibele werktijden, een goede reiskostenvergoeding en aantrekkelijke bonussen aan. Ook bieden we een uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen, zodat jij je kunt ontwikkelen als persoon én professional.

Alles wat je verder nog wilt weten 

Op deze vestiging werken in totaal 37 collega’s die dagelijks de zorg dragen voor 2 babygroepen, 2 peutergroepen en 2 BSO groepen.

Werktijden en openingstijden
Op de vestiging bieden wij kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en BSO aan. De werk- en openingstijden zijn verschillend. Samen met jou kijken we graag naar welke werktijden het beste bij je passen. Want een goed balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk! Hieronder hebben wij onze openingstijden voor je op een rij gezet.

CompaNanny Titiaan is maandag tot en met vrijdag geopend van 07.30 tot 18.30 uur. De Peuterspeelzaal start om 08.00 uur en is open tot 13.00 uur.

Tijdens studiedagen en schoolvakanties is de BSO de hele dag geopend en is onze peuterspeelzaal gesloten.

Met de auto, openbaar vervoer of lekker op de fiets naar de vestiging
Woon je in de buurt van onze vestigingen? Dat is mooi, want dan kan je gemakkelijk op de fiets, de tram of met de bus naar de vestiging. Kom je met de auto naar je werk, dan maken wij het jou ook graag zo gemakkelijk mogelijk. Om te beginnen vergoeden wij jouw parkeerkosten wanneer je in de parkeergarage van de RAI, Atlas Arena, WFC of Westerpark parkeert. Daar staat een Swapfiets speciaal voor jou klaar zodat je vanaf de parkeergarage naar de vestiging kan fietsen. Hoe makkelijk is dat?

Onze arbeidsvoorwaarden
Bij CompaNanny Titiaan waarderen we wie jij bent en het werk dat jij doet. Dat laten we graag merken en dat doen we op een unieke manier! Naast de wettelijk verplichte arbeidsvoorwaarden geven we iedere medewerker een Persoonlijk Keuzebudget, waarmee je je eigen pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden kunt samenstellen. Lees hier meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Chantal

Heb je een vraag?

Onze Recruiter Chantal staat voor je klaar!