Werken Bij Compananny Kinderopvang Amsterdam Ruysdaelkade Zijkant Locaties
Terug naar overzicht

Werken bij Ruysdaelkade

KDV

Middenin de Amsterdamse Pijp, aan de Ruysdaelkade, vind je CompaNanny Ruysdaelkade. Op deze locatie bieden wij kinderdagverblijf aan kinderen tussen de 0 – 4 jaar.

Ruysdaelkade 215, 1072 AW

020- 723 17 22

recruitment@compananny.nl

CompaNanny Ruysdaelkade

Wil je werken met kinderen op een plek waar dat al meer dan 100 jaar gebeurt? Solliciteer dan bij CompaNanny Ruysdaelkade! Dit kinderdagverblijf is namelijk gevestigd in de voormalige 'Femina Muller kinderbewaarplaats’. Kinderbewaarplaats is wat ze vroegen een kinderdagverblijf noemde. Femina Muller kinderbewaarplaats is een van de eerste kinderdagverblijven in Amsterdam en sommige details in het pand zijn uit die tijd bewaard gebleven. Inmiddels heeft het monumentale pand wel een metamorfose ondergaan. Het fris en licht met ruime groepen. En in onze eigen binnentuin kunnen de kinderen veilig buitenspelen. CompaNanny Ruysdaelkade is echt een bijzondere plek om te werken in de kinderopvang. Op deze vestiging kun je ook werken en leren in de kinderopvang of stage lopen in de kinderopvang.

Werken Bij Compananny Kinderopvang Amsterdam Ruysdaelkade Voorkant Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Amsterdam Ruysdaelkade Voordeur Locaties
Werken Bij Compananny Kinderopvang Baby Ligt Op Grond Locatie

Kom werken op de Ruysdaelkade!

Heb jij de juist kwalificeringen om als Pedagogisch Medewerker aan de slag te gaan en wil je werken in een team waar hartstocht, uitblinken en vriendschap centraal staat? Neem dan contact met ons op. Wij bieden jou flexibele werktijden, een goede reiskostenvergoeding en aantrekkelijke bonussen aan. Ook bieden we een uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen, zodat jij je kunt ontwikkelen als persoon én professional.

Alles wat je verder nog wilt weten 

Op deze vestiging werken in totaal 27 collega’s die dagelijks de zorg dragen voor 2 babygroepen en 2 peutergroepen.

Werktijden en openingstijden
Op de vestiging bieden wij kinderdagverblijf. De werk- en openingstijden zijn verschillend. Samen met jou kijken we graag naar welke werktijden het beste bij je passen. Want een goede balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk! Hieronder hebben wij onze openingstijden voor je op een rij gezet.

CompaNanny Ruysdaelkade is maandag tot en met vrijdag geopend van 07.30 tot 18.30 uur. Ouders kunnen tot 19.00 uur extra opvang afnemen.

Met de auto, openbaar vervoer of lekker op de fiets naar de vestiging
Woon je in de buurt van onze vestigingen? Dat is mooi, want dan kan je gemakkelijk op de fiets, de tram of met de bus naar de vestiging. Kom je met de auto naar je werk, dan maken wij het jou ook graag zo gemakkelijk mogelijk. Om te beginnen vergoeden wij jouw parkeerkosten wanneer je in de parkeergarage van de RAI, Atlas Arena, WFC of Westerpark parkeert. Daar staat een Swapfiets speciaal voor jou klaar zodat je vanaf de parkeergarage naar de vestiging kan fietsen. Hoe makkelijk is dat?

Onze arbeidsvoorwaarden
Bij CompaNanny Ruysdaelkade waarderen we wie jij bent en het werk dat jij doet. Dat laten we graag merken en dat doen we op een unieke manier! Naast de wettelijk verplichte arbeidsvoorwaarden geven we iedere medewerker een Persoonlijk Keuzebudget, waarmee je je eigen pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden kunt samenstellen. Lees hier meer over onze arbeidsvoorwaarden.

werken bij compananny kinderopvang contact recruiter ingeborg

Heb je een vraag?

Onze Recruiter Ingeborg staat voor je klaar!