Werken Bij Compananny Kinderopvang Westerpark Buiten Entree
Terug naar overzicht

Werken bij Westerpark

KDV

Aan het Van Slingelandtplein, op steenworp afstand van het Westerpark, vind je CompaNanny Westerpark. Op deze locatie bieden we kinderdagverblijf aan voor kinderen tussen 0-4 jaar.

Van slingenlandtplein 6, 1051 DD

020-2466611

recruitment@compananny.nl

CompaNanny Westerpark

CompaNanny Westerpark opende in het najaar van 2019 haar deuren. Op deze moderne locatie kun je werken met kinderen van 0 tot 4 jaar. De 4 babygroepen en 2 peutergroepen zijn allemaal licht en ruim. Dat is niet alleen prettig voor de kinderen, maar ook voor jou! Om de hoek is het Westerpark. Een van de leukste parken van Amsterdam, waar we regelmatig met de kinderen naartoe gaan. Alle mogelijkheid om lekker met de kinderen buiten te zijn dus, want deze vestiging heeft ook nog eens een prachtige tuin voor de kinderen om in te spelen.

CompaNanny Westerpark is een fijne plek om te werken in de kinderopvang! Op deze vestiging kun je ook werken en leren in de kinderopvang of stage lopen in de kinderopvang.

Werken Bij Compananny Kinderopvang Westerpark Binnen Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Westerpark Binnen Overzicht Locaties
Werken Bij Compananny Kinderopvang Westerpark Buiten Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Westerpark Tuin Locaties

Kom werken bij Westerpark!

Heb jij de juiste kwalificeringen om als Pedagogisch Medewerker aan de slag te gaan en wil je werken in een team waar hartstocht, uitblinken en vriendschap centraal staat? Neem dan contact met ons op. Wij bieden jou flexibele werktijden, een goede reiskostenvergoeding en aantrekkelijke bonussen aan. Ook bieden we een uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen, zodat jij je kunt ontwikkelen als persoon én professional.

Alles wat je verder nog wilt weten 

Op deze vestiging werken in totaal 35 collega’s die dagelijks de zorg dragen voor 4 babygroepen en 2 peutergroepen.

Werktijden en openingstijden
Op de vestiging bieden wij kinderdagverblijf. De werk- en openingstijden zijn verschillend. Samen met jou kijken we graag naar welke werktijden het beste bij je passen. Want een goed balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk! Hieronder hebben wij onze openingstijden voor je op een rij gezet.

CompaNanny Westerpark is maandag tot en met vrijdag geopend van 07.30 tot 19.00 uur.
Ouders kunnen tot 19.00 uur extra opvang afnemen.

Met de auto, openbaar vervoer of lekker op de fiets naar de vestiging
Woon je in de buurt van onze vestigingen? Dat is mooi, want dan kan je gemakkelijk op de fiets, de tram of met de bus naar de vestiging. Kom je met de auto naar je werk, dan maken wij het jou ook graag zo gemakkelijk mogelijk. Om te beginnen vergoeden wij jouw parkeerkosten wanneer je in de parkeergarage van Westerpark parkeert. Daar staat een Swapfiets speciaal voor jou klaar zodat je vanaf de parkeergarage naar de vestiging kan fietsen. Hoe makkelijk is dat?

Onze arbeidsvoorwaarden
Bij CompaNanny Westerpark waarderen we wie jij bent en het werk dat jij doet. Dat laten we graag merken en dat doen we op een unieke manier! Naast de wettelijk verplichte arbeidsvoorwaarden geven we iedere medewerker een Persoonlijk Keuzebudget, waarmee je je eigen pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden kunt samenstellen. Lees hier meer over onze arbeidsvoorwaarden.

werken bij compananny kinderopvang contact recruiter

Heb je een vraag?

Onze Recruiter Floor staat voor je klaar!