Werken Bij Compananny Kinderopvang Amsterdam Zuidas Glijbaan Locaties
Terug naar overzicht

Werken bij Zuidas

KDV

In de Peter Schatstraat vind je, op loopafstand van station Amsterdam Zuid, CompaNanny Zuidas. Op deze locatie bieden we kinderdagverblijf aan waar ook tweetalige opvang plaatsvindt.

Peter schatstraat 12, , 1082 MX

020 - 30 30 797

recruitment@compananny.nl

CompaNanny Zuidas

CompaNanny Zuidas is een unieke plek waar je kunt werken met kinderen van 0 tot 4 jaar. Te midden van internationale bedrijven is onze vestiging een oase van rust. De ruime, lichte groepen zijn heerlijk voor de kinderen om hun dag door te brengen, maar ook voor jou om te werken. En ook al zitten we midden tussen de kantoren, we hebben een mooie tuin om samen met de kinderen buiten te spelen. Beheers je de Engelse taal goed? Aarzel dan niet om bij CompaNanny Zuidas te solliciteren. De internationale sfeer maakt werken in de kinderopvang op deze locatie echt bijzonder. Bij CompaNanny Zuidas kun je ook werken en leren in de kinderopvang of stage lopen in de kinderopvang.

Werken Bij Compananny Kinderopvang Amsterdam Zuidas Buitenspelen Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Amsterdam Zuidas Buiten Locaties

Alle vacatures in Zuidas

Werken Bij Compananny Kinderopvang Amsterdam Zuidas Nanny Kind Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Amsterdam Zuidas Tuin Locaties

Kom werken op de Zuidas!

Heb jij de juist kwalificeringen om als Pedagogisch Medewerker aan de slag te gaan en wil je werken in een team waar hartstocht, uitblinken en vriendschap centraal staat? Neem dan contact met ons op. Wij bieden jou flexibele werktijden, een goede reiskostenvergoeding en aantrekkelijke bonussen aan. Ook bieden we een uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen, zodat jij je kunt ontwikkelen als persoon én professional.

Alles wat je verder nog wilt weten 

Op deze vestiging werken in totaal 38 collega’s die dagelijks de zorg dragen voor 3 babygroepen, 3 peutergroepen en 1 tweetalige groep.

Werktijden en openingstijden
Op de vestiging bieden wij kinderdagverblijf aan. De werk- en openingstijden zijn verschillend. Samen met jou kijken we graag naar welke werktijden het beste bij je passen. Want een goed balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk! Hieronder hebben wij onze openingstijden voor je op een rij gezet.

CompaNanny Zuidas is maandag tot en met vrijdag geopend van 07.30 tot 18.30
Voor ouders is het mogelijk om extra opvang af te nemen tot 19.00 uur.

Met de auto, openbaar vervoer of lekker op de fiets naar de vestiging
Woon je in de buurt van onze vestigingen? Dat is mooi, want dan kan je gemakkelijk op de fiets, de tram of met de bus naar de vestiging. Kom je met de auto naar je werk, dan maken wij het jou ook graag zo gemakkelijk mogelijk. Om te beginnen vergoeden wij jouw parkeerkosten wanneer je in de parkeergarage van de RAI, Atlas Arena, WFC of Westerpark parkeert. Daar staat een Swapfiets speciaal voor jou klaar zodat je vanaf de parkeergarage naar de vestiging kan fietsen. Hoe makkelijk is dat?

Onze arbeidsvoorwaarden
Bij CompaNanny Zuidas waarderen we wie jij bent en het werk dat jij doet. Dat laten we graag merken en dat doen we op een unieke manier! Naast de wettelijk verplichte arbeidsvoorwaarden geven we iedere medewerker een Persoonlijk Keuzebudget, waarmee je je eigen pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden kunt samenstellen. Lees hier meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Chantal

Heb je een vraag?

Onze Recruiter Chantal staat voor je klaar!