Werken Bij Compananny Kinderopvang Amsterdam Bachzaal Voorgevel Locaties
Terug naar overzicht

Werken bij Bachzaal

PSZ KDV BSO

Middenin Amsterdam Oud-Zuid, in de Bachstraat 7, vind je CompaNanny Bachzaal. Op deze locatie bieden wij een Kinderdagverblijf, Buitenschoolse opvang en een Peuterspeelzaal aan.

Bachstraat 7, 1077 GD, Amsterdam

020 - 66 24 763

recruitment@compananny.nl

CompaNanny Bachzaal

Wil je werken met kinderen op een unieke, karakteristieke locatie? Dan is CompaNanny Bachzaal een droom! Vroeger was in het gebouw een muziekschool gevestigd en de BSO is in de oude concertzaal. Een prachtige, hoge, lichte ruimte. Heel bijzonder! Verder heeft deze vestiging naast een tuin voor de BSO, een babytuin en peutertuin. Met deze drie tuinen rondom het pand is het hier niet alleen voor de kinderen heerlijk, maar ook voor jou om te werken in de kinderopvang! Op onze vestiging Bachzaal is het ook mogelijk te werken en leren in de kinderopvang en zoek je een stage kinderopvang? Ook dat is mogelijk!

Werken Bij Compananny Kinderopvang Amsterdam Bachzaal Kring Kind Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Amsterdam Bachzaal Tuin Kind Locaties
Werken Bij Compananny Kinderopvang Amsterdam Bachzaal Buiten Kind Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Amsterdam Bachzaal Voorlezen 2 Kind Locaties

Kom werken bij Bachzaal

Heb jij de juiste kwalificeringen om als Pedagogisch Medewerker aan de slag te gaan en wil je werken in een team waar hartstocht, uitblinken en vriendschap centraal staat? Neem dan contact met ons op. Wij bieden jou flexibele werktijden, een goede reiskostenvergoeding en aantrekkelijke bonussen aan. Ook bieden we een uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen, zodat jij je kunt ontwikkelen als persoon én professional.

Alles wat je verder nog wilt weten 

Op deze vestiging werken in totaal 47 collega’s die dagelijks de zorg dragen voor 5 babygroepen, 3 peutergroepen en 1 BSO groep.

Werktijden en openingstijden
Op de vestiging bieden wij kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en BSO aan. De werk- en openingstijden zijn verschillend. Samen met jou kijken we graag naar welke werktijden het beste bij je passen. Want een goed balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk! Hieronder hebben wij onze openingstijden voor je op een rij gezet.

CompaNanny Bachzaal is maandag tot en met vrijdag geopend van 07.30 tot 18.30 uur. De Peuterspeelzaal start om 08.00 uur en is open tot 13.00 uur.
Tijdens studiedagen en schoolvakanties is de BSO de hele dag geopend en is onze peuterspeelzaal gesloten

Met de auto, openbaar vervoer of lekker op de fiets naar de vestiging
Woon je in de buurt van onze vestigingen? Dat is mooi, want dan kan je gemakkelijk op de fiets, de tram of met de bus naar de vestiging. Kom je met de auto naar je werk, dan maken wij het jou ook graag zo gemakkelijk mogelijk. Om te beginnen vergoeden wij jouw parkeerkosten wanneer je in de parkeergarage van de RAI, Atlas Arena, WFC of Westerpark parkeert. Daar staat een Swapfiets speciaal voor jou klaar zodat je vanaf de parkeergarage naar de vestiging kan fietsen. Hoe makkelijk is dat?

Onze arbeidsvoorwaarden
Bij CompaNanny Bachzaal waarderen we wie jij bent en het werk dat jij doet. Dat laten we graag merken en dat doen we op een unieke manier! Naast de wettelijk verplichte arbeidsvoorwaarden geven we iedere medewerker een Persoonlijk Keuzebudget, waarmee je je eigen pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden kunt samenstellen. Lees hier meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Chantal

Heb je vragen?

Onze Recruiter Chantal staat voor je klaar!