Werken Bij Compananny Kinderopvang Amsterdam 7e montessori Pand Locaties
Terug naar overzicht

Werken bij 7e Montessori

PSZ BSO

In Amsterdam-West op de Nachtwachtlaan 35, vind je CompaNanny 7e Montessori. Op deze locatie hebben we een Buitenschoolse opvang en een Peuterspeelzaal waar we ook vroeg- en voorschoolse educatie aanbieden.

Nachtwachtlaan 35, 1058EB

020 820 2029

recruitment@compananny.nl

CompaNanny 7e Montessori Amsterdam

Wil je werken met kinderen van 2 tot en met 12 jaar op een kleinschalige locatie, dan ben je bij CompaNanny 7e Montessori aan het juiste adres! ’s Ochtends zijn de peuters er en ’s middags de grotere schoolkinderen van de 7e Montessorischool. Er zijn aparte ruimtes voor de junior en senior BSO club. En in de gymzaal van het gebouw kun je leuke activiteiten organiseren. Ook gaan wij geregeld op pad naar het Rembrandtpark, want dat is onze achtertuin! CompaNanny 7e Montessori is een fijne plek om te werken in de kinderopvang. Wil je werken en leren in de kinderopvang of stage lopen in de kinderopvang? Dan kan dat ook bij CompaNanny 7e Montessori.

Werken Bij Compananny Kinderopvang Amsterdam 7Emontessori Buitenspelen Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Amsterdam 7Emontessori Begeleiding Locaties
Werken Bij Compananny Kinderopvang Amsterdam 7Emontessori Klimrek Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Amsterdam 7Emontessori Knutselen Locaties

Kom werken op de 7e Montessori Amsterdam!

Heb jij de juist kwalificeringen om als Pedagogisch Medewerker aan de slag te gaan en wil je werken in een team waar hartstocht, uitblinken en vriendschap centraal staat? Neem dan contact met ons op. Wij bieden jou flexibele werktijden, een goede reiskostenvergoeding en aantrekkelijke bonussen aan. Ook bieden we een uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen, zodat jij je kunt ontwikkelen als persoon én professional.

Alles wat je verder nog wilt weten 

Op deze vestiging werken in totaal 12 collega’s die dagelijks de zorg dragen voor 2 peutergroepen en 2 BSO-groepen.

Werk- en openingstijden
Op de vestiging bieden wij BSO en peuterspeelzaal aan. De werk- en openingstijden zijn verschillend. Samen met jou kijken we graag naar welke werktijden het beste bij je passen. Want een goed balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk! Hieronder hebben wij onze openingstijden voor je op een rij gezet.

De peuterspeelzaal is van 08.00 – 13.00 geopend.
Op woensdag en vrijdag is dit tot 12.00 uur.

De BSO start na schooltijd en sluit om 18.30. Ouders kunnen extra opvang afnemen tot 19.00 uur. Tijdens studiedagen en schoolvakanties is de BSO de hele dag geopend en is de peuterspeelzaal gesloten.

Met de auto, openbaar vervoer of lekker op de fiets naar de vestiging
Woon je in de buurt van onze vestigingen? Dat is mooi, want dan kan je gemakkelijk op de fiets, de tram of met de bus naar de vestiging. Kom je met de auto naar je werk, dan maken wij het jou ook graag zo gemakkelijk mogelijk. Om te beginnen vergoeden wij jouw parkeerkosten wanneer je in de parkeergarage van de RAI, Atlas Arena, WFC of Westerpark parkeert. Daar staat een Swapfiets speciaal voor jou klaar zodat je vanaf de parkeergarage naar de vestiging kan fietsen. Hoe makkelijk is dat?

Onze arbeidsvoorwaarden
Bij CompaNanny 7e Montessori waarderen we wie jij bent en het werk dat jij doet. Dat laten we graag merken en dat doen we op een unieke manier! Naast de wettelijk verplichte arbeidsvoorwaarden geven we iedere medewerker een Persoonlijk Keuzebudget, waarmee je je eigen pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden kunt samenstellen. Lees hier meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Chantal

Heb je een vraag?

Onze Recruiter Chantal staat voor je klaar!